sanja nk.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR Sanja nk., a slucajno ves, kdo je ocka ali pa mama vasega beagla? Me cisto informativno zanima, ker sem res cisto not padla v ta beagle svet pri nas, kjer je polno enih katastrof. Moja je tudi nerodovniska, k sreci ima vsaj po eni strani dobre prednike, za drugo itak ne vem, ampak v tak nakup se ne bi se enkrat spuscala - pa je lepsa in bolj po standardu kot marsikateri nastepan rodovniski beagle v zadnjem casu. Ne, moja ne lovi pticev, ona samo svinjarijo pozre na sprehodu. Sicer pa ja, doma nori in mece in unicuje njene igrace vsepovprek. Ampak meni je vsec, da je tako divja Plava pa tudi ful ful rada - malo beaglov je takih, vecina jih gre v vodo samo do tam, kjer cutijo tla pod sabo. Ti psov ne poznam , še nismo bili na kofetu, lahko pa ti povem družino, pri kateri sem ga dobila, ....samo kakor je takrat zgledalo, sta bila tudi oče in mama brez rodovnika, vem pa ne čist zihr , ni takrat beseda na to nanesla..mi smo samo mladiča hotel ... To z vodo sem tudi jaz mislila , pa me je pesjan malo navdušil ....kako skoči noter, samo zanimivo v bano ga pa ne dobimo ...tja pa ne bi šel za nič...ko je potrebno kopanje z šamponom...
|