špelin@ -> RE: mlečni izdelki?kje kupite (19.5.2009 21:35:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: maktub pozdrevljene.. Zanima me kdaj ste vašim otročkom začeli dajat za pit navadno mleko? Pri 9. mesecih sem postopoma zamenjala AM s klasičnim polnomastnim KM. Ni pa takrat mleka mali več dobesedno pil, ker je pri 6. mesecih popolnoma zavrnil flaško, ampak ga je jedel v kašicah. naš sonček ima kmalu 14 mesecev in mu kupujem sveže mleko, ga prekuham in ponudim... mislite da bi mu že lahko dajala kr navadno trajno alpsko mleko? Moje stališče je na "KLIK-u", ki ga je podala Tanja55. Na kratko: da. pa lih sem se z mamo malo pog. glede teh mlek, jogurtov , skutic no v glavnem teh mlečnih izdelkov... a mleko pa to kupujete samo "naša slovenska" kot so ; MU pa Pomurske al bilo kje Hofer, Lidl, Eurospin... Mleko, jogurte, skute ipd. kupujem pretežno v Hoferju, izredno redko kje drugje. nevem mojemu dam kar mi pač pride pod roko če sem v Hoferju kupim tam... pa več ljudi mi je že reklo naj vse mlečne izdelke rajši kupujem od MU ker imamo najboljše mlekom da je bolj varno pa tako... res morem povedat da so me malček usrašili z vsem tem ker se res bojim da nebi dobil kake alergije al bilo kaj...
|
|
|
|