Likanje moških srajc (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

malania -> Likanje moških srajc (17.5.2009 18:49:48)

Živjo!

Pred kratkim sem nekje zasledila, da se moške srajce (rokavi) ne likajo več na črto. Zdaj pa ne vem ali je to res ali..?

blaža -> RE: Likanje moških srajc (17.5.2009 19:46:44)

Jaz bi rekla tako.

Če mož nosi klasične " veštite" al kostime al kako se že reče, pa spodaj srajce, ki so klasičnega kroja, po moje se še kar rokavi likajo na črte.

Je pa dosti možnih varjant za it eleganten pa še vedno kot biznismen, ma malo drugače oblečen, da je nekaj " uštekanega", pa ne klasičnega. Tu pol ni treba likat rokave na črte, ker ma lahko npr, kake gumbe ob strani, pa kaj jaz vem kakšno srajco in reklc,..

tako si vsaj jaz predstavljam. No ma ni vsak tip za bit malo drugačen- odštekan. Moraš bit tak tip.- In pri takih, pol ni panike, če so črte, al jih ni.

analucija -> RE: Likanje moških srajc (17.5.2009 21:45:09)

tut jaz sem to slišala, ampak še vedno je srajco likam na rob

t5t6 -> RE: Likanje moških srajc (18.5.2009 9:24:16)

Meni pa so srajce zlikane na črto ful grde, od vedno imam filng da ljudje likajo srajce na črte zato, ker je tako lažje. Najgrše pa mi je videt športno srajco na kratek rokav, ki je zlikana na črto. No mogoče, da je po kakem protokolu tako prav - ne vem. Moj mož je enakega mnenja in nosi tako elegantne kot športne srajce zlikane brez črte.

ellie -> RE: Likanje moških srajc (18.5.2009 10:39:42)

Rokavi srajc se že dolgo ne likajo več na črto. Moj je zarad službe vsak dan v fini srajci...in niti slučajno ga ne bi spustila ven s črto na rokavih[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Če se ne motim...prej je včasih nosil srajce v čistilnico...pa mislim, da so mu tudi tam zlikali brez črte.

malania -> RE: Likanje moških srajc (18.5.2009 21:28:48)

Kaj pa ženske bluze? Tudi na črto ali ne? [sm=smiley1.gif]

Anonimen -> RE: Likanje moških srajc (21.5.2009 11:47:50)

nikdar nisem likala na črto in še vedno ne. meni so mem te črte. tudi če gre za biznismena, ki je top of the top.

si pa prav slišala, da se že dolgo ne likajo te črte.

malania, neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Stran: [1]