Taddy78 -> RE: Potek dogodkov v ambulanti za neplodnost (17.5.2009 12:15:31)
|
Mislim da mora biti 1.5 let nezaščitenih odnosov, da se smatra da so problemi pri zanositvi. Žal celotnega postopka ne vem, ker že imam enega sina, ampak sva tudi v postopku, ker nama v drugo ne rata. Ponavadi punce dobijo Klomifen, za proizvajanje večje količine foliklov (jajčec)... No midva sva bila v aprilu prvič na kliniki za neplodnost (od sinovega rojstva imava nezaščitene spolne odnose, torej že več kot 3.leta), kjer so najprej pregledali njegovo spermo. Rezultat je bil zelo slab in sem ravno ta teden dobila potrditev, oz. da se konzilij strinja, da lahko greva v postopek zunajtelesne oploditve. V avgustu ima moj še en pregled sperme, jaz pa ta mesec ko dobim M grem na odvzem krvi, v dneh O pa imam UZ (upam da ne bodo še pri meni kaj našli)... Pri nas v MB je čakalna doba za umetno nekje 10 mesecev, s tem da se že na prvi posvet čaka nekje pol leta, tako da se kar zmeni z G da ti da napotnico (no v LJ baje ni tako dolgo za čakat). Čeprav ti nisem kaj dosti pomagala, ti vseeno želim, da vama čimprej uspe zagledati magični [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]
|
|
|
|