|
RE: je katera rodila punčko, kljub temu, da j... 17.5.2009 15:10:14
|
|
|
|
lino
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen v bistvi je vprašanje že v naslovu... saj vem, da je UZ veliko bolj zanesljiv kot notranji občutki nosečnice, vendar vseeno... na UZ so mi na morfologiji in še enkrat kasneje jasno pokazali, da gre za fantka. Jaz pa se kar ne morem otresti občutka, da pod srcem nosim punčko. Sicer je vse pripravljeno za fanta, ki ga že vsi komaj čakamo, ampak mene že od prvega dneva dalje spremlja občutek, da se bo rodila punca. Se je še kateri to dogajalo? Imam tudi jaz takšen občutek... Že od začetka nosečnosti, sem imela občutek, da je punčka...pa so mi na morfologiji in tudi kasneje povedali, da bo fantek, ki ga tudi komaj čakamo... , predvsem, ker imamo že nega 10 letnega fanta in si je zelooo želel bratca... Problem je, da meni ta punčka ne gre iz glave...pa ne, da bi si jo želela (sploh ne, mi je čist vseen, sam da bo zdrav), ampak tk včasih, ko si zamišljam kako bo potekal porod (se nanj psihično pripravljam) in se skušam v psihi pripravit na različne situacije in faze in potem pridem do tega, da mi dajo name in rečejo: "čestitam punčko imate" in takrat se ustrašim, ker mi ni jasno...si zadnje čase raje prej končam predstavo in si tega dela sploh ne zamišljam,...pa da ne bi mislili, drugače imamo že vse pripravljeno za , tudi ime že dooolgo izbrano in kličemo po imenu...ne bi mogla rečt, da je podzavest morda želja po punčki, ker je ni...(kot sem napisla mi je vseeno in se pripravljam že vse 5 mesecev na Sicer pa ne bo več dolgo, ko bom itak izvedela kaj je in upam, da bo zdravo, pa kar koli že bo!!!
|
|
|