Lenck -> RE: Mislim, da imamo duhca (19.5.2009 13:10:20)
|
rija, mi imamo tudi duhca... samo da ta ne dvoguje rolet, ampak ropota. trka, škreblja, pred nekaj časa je imel očitno eno idejo in je sredi noči oponašal kapljanje vode... in ne, ne hecam se. ampak večinoma samo škreblja in trka, v dveh prostorih. imava ga že ves čas, kar sva se preselila (pol leta) in večinoma je samo na hodniku, včasih v kuhinji... v spalnici pa nikoli ne dela hrupa. samo včasih se zbudim z občutkom, da je prišel mal pogledat, kaj delamo [sm=zmeden.gif] jaz sem se spravila stanovanje malo energetsko čistit, ampak vidim, da je duhec res rad tukaj. od takrat se sploh ne zmenim zanj. če je posebno glasen (recimo ponoči, ali ko je vse tiho), mu kar na glas rečem, da tako hrupen pa ni treba bit, da ga imamo itak radi. s fantom ga štejeva kar za člana družine. kaj pa vem, nimam občutka, da bi hotel kaj hudega... pa mu včasih zvečer še rečem, da ga imamo radi, in v mislih celo stanovanje odenem v rožnato, in potem vsi lepo spimo. ker se tudi živali ne vznemirjajo, mi je ok. samo enim obiskom je bilo nekoč neprijetno, ko sva povedala in sta slišala škrebljanje... potem sta hitro odšla [sm=zmeden.gif] samo včasih, ko sem čisto sama, pa mi gre na jetra, če preveč ropota ponoči... takrat ga skušam pomirit, pa še mal več rožnate ljubezni okol pošiljam [sm=smiley1.gif] sicer pa je tukaj preko celega dneva. edino, kar se mi zdi hecno, je, da sva šla zadnjič s fantom na izlet, in ko sva razvila fotografije (film), sva na eni opazila en obraz, čeprav tam ni bilo nikogar, fantu pa tudi ni jasno, kaj je na fotografiji, na kateri bi morala biti le nekaj tabla. mogoče je pa pač naš član družine šel z nama na izlet, pa sploh nisva vedela. ... ah, pa sem potem prebrala, da nimaš duhca. pa nič [sm=smiley36.gif] vidim pa, da imate izkušnje s tem tudi drugi [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|