emaa
|
David je bil na KOOKIT v LJ (klinični oddelek, itd) 3,5 mesecev. V inkubatorju in s tem na intenzivni pa je bil skoraj en mesec. Je napredoval počasi iz ta boljšega v slabši inkubator, na oddelek je šel še v inkubatorji, pa ga kmalu ni več rabil. Na porodni oddelek ni šel nikoli nazaj, jaz sicer pri njem nisem bila, ker ni prostora, pa tudi drugega dvojčka sem imela doma. Mamice, ki imajo otročke tam, so sprejete, vendar imajo posteljo kjerkoli v KC je prostor. Jaz ga dojila nisem, ker nisem mogla biti ob njem, sem mu pa mleko nosila od začetka (dojila sem le drugega), pa sem bila tudi po CR. Obiski so bili čez cel dan in noč, jaz sem mu tudi ob 22ih prinesla mleko iz porodnišnice v KC Lj. Koliko časa bo tvoja deklica v inkubatorju, se pa težko napove, je odvisno od tvoje deklice. Moj je bil pač tako dolgo, zaradi okrevanja po operaciji, saj je bil na pragu smrti. Pa še tako jih je z okrevanjem presenetil, je sicer nedonošen, ampak ni bil tam zaradi nedonošenosti. Sestre so bile meni super, saj so mu bile nadomestne mame in se še zdaj na kontrolah pri njih oglasiva. Zdravniki, no o njih pa nimam tako dobrega mnenja, v večini slabo, tako kot za sestre v večini dobro. Je pa res, da je bilo to dve leti nazaj.
|