Fiat Punto in avtosedež (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Veselka21 -> Fiat Punto in avtosedež (16.5.2009 15:57:40)

Imamo Punto Grande s super kratki pasovi na zadnjih sedežih [sm=smiley19.gif]. Zanima me, katere sedeže uporabljate, če imate ta avto. Smo imeli že probleme z lupinico, pa je Peg Perego šla noter. Danes probamo dat noter avtosedež Comfort Kiddy Pro (9-36 kg) in ne gre noter [sm=smiley19.gif]. Prodajalka nam je zagotavljala, da bo siher šel, mi pa smo ji verjeli...

botrca -> RE: Fiat Punto in avtosedež (16.5.2009 17:07:23)

Ko sva midva kupovala avtosedež sva ga na licu mesta probala kako gre v avto in če gre pase dovolj potegnit. Zakaj nisi tudi ti? Nesi ga nazaj, povej da ne gre in naj ti da sedež ki paše v tvoj avto. Pa preizkusi ga, preden ga domov odpelješ.

pokica_ -> RE: Fiat Punto in avtosedež (16.5.2009 18:46:04)

Veselka,...menda se dajo dobit taki podaljški za pasove v avtih,..mogoče original za Fiat, mogoče pa tud kr tak. Poišči malo na spletu, na bolhi, itd. V skrajnem primeru pa menjat avtosedež v trgovino in ta drugega res sprobat. Jst tud take stvari raje sprobam, čeprav mogoče čukasto gledajo,...ampak jst kupujem, ne oni.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

sanelaa -> RE: Fiat Punto in avtosedež (16.5.2009 21:35:11)

saj maš 8 dni časa da stvar zamenjaš z računom. Idi v trgovino, probaj in izberi pravega. 

Veselka21 -> RE: Fiat Punto in avtosedež (16.5.2009 21:38:19)

Sva bila TOTALNO butasta, da sva se pustila prepričat, da bodo pasovi zadosti dolgi. Bom v Baby Center klicala, če ga zamenjajo. Je pa že skoraj en mesec od takrat. Mož sicer pravi, da bi probali pase podaljšat, če ne bomo vedno imeli probleme s temi sedeži

petrolejka -> RE: Fiat Punto in avtosedež (17.5.2009 9:21:01)

Mislim, da sem prav v BC videla pasove za podaljšanje. Pokliči in vprašaj.

Veselka21 -> RE: Fiat Punto in avtosedež (18.5.2009 9:18:03)

Iz Baby Centra so nam odgovorili, da lahko pridemo sedež zamenjat [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] . Hvala vsem za odgovore!

ninocka -> RE: Fiat Punto in avtosedež (18.5.2009 13:58:29)

Jst mam v puntotu 2 roemerja (od 9-18, pa od 18-36), pa nimam nobenih problemov s pasovi?
Pa tud z lupinico (maxi cosi) nisem mela.

Stran: [1]