Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Če bi čakala na znake, ne bi vedla, da sem
, dokler mi ne bi trebušček zrastel
pa sem danes naredla test pa mi je pokazal pozitivno. Ali mogoče nisem mal prehitro ga naredila? Kaj mislite???
Pregled imam komaj naslednji teden.
Nikar ne skrbi, ker to je najbolj zdravo, kar je možno, če ni nobenih posebnih znakov, bolečin, izcedkov... Sama razen povečane utrujenosti in neapetita, pa kak teden nazaj glavoboli, ki pa so minili, sem popolnoma, ampak res popolnoma brez znakov, pa sem v 16. tednu. Do zdaj niti enkrat nobenega špikanja, bolečih jošk, niti malo se še niso povečale (no, to sem ful vesela
tisti, ki je po izostali M pokazal stanje
(kar bom izvedela 10.6.), bom najbolj srečna na svetu in se več ne bom obremenjevala z neznaki (čeprav bi prenesla marsikaj, samo da bo vse ok