Anonimen -> RE: Februarke 2010 (20.8.2009 10:37:13)
|
Pozdravljene punce, Za menoj je že drugi redni pregled pri G. Na hitro je zdravnica na UZ malo pokukala, kaj tamaladva počneta. Človek kar ne more verjeti, ko opazuje. Zdaj moram pa spet čakati cel mesec na naslednji pregled. Jaz sem ugotovila, da se pri meni glavoboli pojavljajo, če preveč spim. Ne vem, kaj naj naredim, če pa sem stalno tako utrujena in zaspana, pa še ta vročina nekaj doda. Moje kile pa se kar kopičijo. Kar ne morem verjeti, da se večina skorajda ni še nič zredila. Jaz sem se od 12. do 16. tedna zredila za 2,5 kg, podlage pa je tudi bilo že kar nekaj. Sem vam prav fouš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Tudi mi bomo morali zamenjati avto, pa ne vem ali mojega, ki je star in lepo ohranjen ali od mojega dragega, ki pa je nov in se zanj še da kaj dobiti. Dragi si želi kakega manjšega enoprostorca. Bomo malo še počakali (do pomladi). Zvesti bi svetovala, če jo skrbi, naj se ne obotavlja in naj gre na urgenco. Tudi jaz sem bolj takšne panične sorte in sem z mojo G dogovorjena, če začutim, da je karkoli narobe, naj kar pridem k njej, pa bova na hitro na UZ pogledali srčka. Pozdrav,
|
|
|
|