Anonimen -> RE: Februarke 2010 (27.7.2009 8:07:59)
|
Pozdravljene bodoče mamice, Naj se vam tudi jaz pridružim. Prvič pišem v forum in upam, da bo vse v redu. Tudi jaz sem po 3 letih truda končno noseča [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], seveda na koncu s pomočjo medicine. Pričakujemo kar 2 otročička. V tem tednu imam NS, PDP je v začetku februarja 2010. Za menoj so tudi že prve težave. V 6. tednu krvavitev in odkrit manjši hematom, bila hospitalizirana en teden, šibko krvavela nekako 14 dni (rjav izcedek), zdaj se je krvavitev ustavila. Prekoračili smo tudi kritično mejo 12-ih tednov. Počutje je še kar v redu, poslabšuje se bolj proti večeru. Nosečniški znaki izginjajo (prsi me ne bolijo več, pa tudi v trebuhu ne čutim več nikakršnega pritiska ali špikanja). Upam, da to ne pomeni nič slabega. Valentinčici želim, da se krvavitev čimprej ustavi. Jaz sem v dneh, ko sem krvavela, pila aloavera sok (čisto samoiniciativno). Sem iskala nekaj za ustavljanje notranjih krvavitev, našla nisem nič razen aloa vere. Sploh ne vem, če kaj pomaga. Ena od punc je pisala, da ima težave z bradavicami. Priporočam ji, da preveri svoje nedrčke. V času nosečnosti so bradavice posebej občutljive in po mojem je najbolje uporabljati gladke, športne modrce. Lahko pa se tudi čipkaste podloži s kako vato ali čim podobnim. Glede alkohola ji priporočam (če je v dilemi glede koncdentracije alkoholnih pripravkov), da naj kupi takšnega, ki ga v lekarni imajo in potem naj ga razredči. Pozdrav,
|
|
|
|