kanna
|
punsha za ta ticker pojdi na te spletne strani kot ti je twixy napisala in si ga skreiraj potem pa tisto kodo za forume skopiraš v svoj profil pod dodaten opis Zdaj pa preberite tole štorijo. Sem zadnjič napisala, kako nočem iti prehitro na pregled in potem začnem študirat, da pa najbrš imajo ful gužvo pa še kake dopuste in bom tako in tako mogla dolgo čakat in se odločim, da danes pokličem G za pregled. Dobim sestro na telefon in mi reče naj pridem v ponedeljek zjutraj Jaz njej nazaj, ja zakaj pa tak hitro, se pa ja še čist nič ne bo vidlo in mi razlaga, da ona zmerj hoče zako zgodaj pogledat Jaz njej še enkrat probam razložit, da se počutim odlično in da ne vidim potrebe, da bi zdaj hodila naj me raje naroči čez 14 dni. Ona spet, da ne da prve preglede vedno naročajo tako zgodaj in da če se nič ne vidi, da potem nov datum teden ali dva kasneje.... Jaz se vdamin mi da eno uro. Nakar se jaz spomnim, da ravno tisto uro jaz ne bom mogla in jo kličem nazaj. Pa mi reče, ja potem pa kar zdajle pridite Jaz se seveda nisem hotela še enkrat prigovarjat in sem šla. Letim tja, me vpraša standardna vprašanja kdaj ZM, koliko dolge cikluse imam, jaz njej, da najkrajši je 34 dni in mi reče, da vprašanje če bo kaj sploh videla, jaz sebi v mislih "ma nemoj" mi vzame bris naredi vaginalni ultrazvok in glej ga zlomka, razen odebeljene sluznice ni bilo videti čisto ničesar Jaz njej, da nisem čist nič presenečena in mi vzame urin, da naredi še svoj test in me je potem naročila čez 14 dni No pa sem končno dosegla svoje in imam pregled 16.6. Upam na najboljše
|