punsha -> RE: Februarke 2010 (9.11.2009 16:52:58)
|
kati in julieb [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] Res ne vem kaj je sedaj tole, kar neke slabe novice. Očitno je tole spet eno obdobje, ko se pričnejo pojavljati razne težave. Veste kaj punce, ležanje, ležanje in ležanje. To menda res pomaga. Sem brala po raznih forumih in so tudi punce, ki so bile odprte po 3cm v 26 tednu, zdržale skoraj do konca (le kake 2 tedna manj). Seveda je zelo različno,ampak mi je tudi sestra pri G in pa osebna zdravnica podajala roko na srce - ležanje res pomaga in se z njim lahko zelooo podaljša čas da mali ostane v trebuščku. Jaz sedaj ležim 3 tedne,pa se včasih kar malo spozabim in sem pokonci. Pa prav kmalu ugotovim da ni dobro. drugače jaz nimam nobenega občutka, da bi se odpirala, da bi kaj drugače čutila. Zato sem bila presenečena pri G, ker sem se vedno dobro počutila. Je pa res, da če sem kaj pokonci, se mi takoj pozna - otrdevanje trebuha, bolečine kot med menstruacijo, v križu... Dajmo februarke, treba je zdržati! Tiste s težavami v posteljo, za ostale pa tudi velja počivanje. Pa se pustimo razvajati, berimo knjige... Malčki morajo biti še v trebuhu, tam so na varnem, tam imajo vse kar rabijo. Me pa pozitivne misli[sm=bravo.gif]
|
|
|
|