Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dnevno spanje v vrtcu - nujno? 17.6.2009 8:00:51
|
|
|
|
Najaa
|
taška30, kako si uredila? Se je dalo kaj zmenit?
|
|
|
|
RE: Dnevno spanje v vrtcu - nujno? 18.6.2009 11:36:40
|
|
|
|
ksenija12
|
Ja, tudi mene zanima, kako je? Vztrajaj, tudi če ne bo lahka..
|
|
RE: Dnevno spanje v vrtcu - nujno? 19.6.2009 12:30:22
|
|
|
|
hillmagic
|
Isto kot so že druge pisale, kdor ne more zaspati, počne kaj drugega bolj na miren način( listanje knjigic, barvanje,igranje s medvedki...). Mislim, kar ne morem verjeti, da bi kao mogla spati in da če ne spijo vsi nimajo v programu tihe igre. To kar lepo povej, da ti je čudno da je tako in če ne gre drugače se pa z ravnateljico pogovori kako je s tem spanjem in zakaj tako. Verjam da ti je hudo, ker se ji nekaj dogaja v vrtcu in se nočeš vzgojiteljicam zamerit. Ampak za tvojega otroka gre tako da upam, da boste našli skupni jezik.
|
|
RE: Dnevno spanje v vrtcu - nujno? 19.6.2009 13:22:26
|
|
|
|
Nika v službi
|
Pri nas je skupina otrok, 4 - 5 let, naša je najmlajša in je ena redkih, ki večinoma NE spi. Je pa tako, da gredo vsi na ležalnike po kosilu, tisti, ki zaspijo, pač spijo, tistim, ki ne uspe zaspati, pa ostanejo nekaj časa (tja do pol ure) na ležalniku, da si malo spočijejo, potem pa jim omogočijo mirno in tiho igro, da drugih, ki spijo, ne bi motili. Meni se to zdi povsem uredu. Naša že sama zdaj vedno pove, ali je spala ali samo počivala.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?