giotti -> RE: Zdrav.zavarovanje v tujini in nosečnost (21.5.2009 11:14:22)
|
Čakaj, zdaj pa meni nekaj ni jasno. Kako ti ne krijejo zavarovanja, če pa je treba porod itak plačat, ali v Sloveniji ali pa v tujini? Cena je praktično ista!! Ne vidim nobene logike v tem. Ok, recimo, da je porod v tujini ful dražji, takrat razumem, da plačaš pač razliko med njihovo ceno in našo v Sloveniji. Zavarovalnica itak mora plačati porod, zakaj je važno, kje se zgodi????? Se pravi, če meni na primer slovenska porodnišnica ne ustreza in bi rada rodila v porodnem centru, ki ga v Sloveniji sploh nimamo, potem mi ne bodo tega plačali? Halo!!! V kakšni državi pa živimo in zakaj vsak mesec plačujem za zdravstvo, pri tem, da sem ful zdrava in skrbim preventivno za svoje zdravje? A je mogoče kdo to vprašal ZZZS? Pa še nekaj, če sem prav razumela, torej moram bit od 30. tedna dalje kar nekje blizu slovenskih porodnišnic, ker če bom na primer v Angliji, si bom morala porod sama plačati? Tole mi bo pa zares dvignilo pritisk, če je res [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley24.gif[/image] Kaj ima njih za brigat, kje in kako rodim, njih mora samo zanimat cena, ki jo plačajo!
|
|
|
|