inekcija ob ovulaciji (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Sofia -> inekcija ob ovulaciji (17.5.2005 13:21:51)

Zivijo!

Spet se mi je pojavila neznanaka, zato vas prosim za pomoč. Ker imama PCO in mi je dala G. klomifen, hodim sedaj na merjenje foliklov. En folikel naj bi bil OK oz. naj bi prišlo do ovulacije, pa mi je G. rekla, da ko se bo folokel razpočil in sprostil jajčece, mi bo dala inekcijo. Jaz sem bila ful vesela, da je sploh kaj zraslo (ce ne bi, bi šla na laparoskopijo) in sploh nisem vprašala, čemu ta inekcija služi. Zdaj pa sprašujem vas.

hvala za pomoč in lep pozdrav. Sofia

Sulfinija -> inekcija ob ovulaciji (17.5.2005 13:26:06)

Ojla!!!!!

Ja tudi jaz sem hodila tako na uz kot ti na merjenje foliklov in jedla klomifen samo meni so delali,ker so mi včeraj naredli 3 IUI je inseminacija.Prvi uz sem imela 5.dan in takrat zalčela z tabletami,pol 10.dan in nato še en uz in na drugi dan sem dobila stop injekcijo.Ta injekcija je,da počijo folikli in pol pride do ovulacije jaz sem to imela 3 krat in je blo vedno tako,da mi je po injekciji počil in zdravnici naznanil,da je bla ovulacija in pol so mi vstavili moževo seme in sedaj dva tedna čakam rezultat upam na zadetek v polno :duda: in 30.05.lahko delam test.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

Sofia -> inekcija ob ovulaciji (17.5.2005 13:36:32)

Hvala Mojca!

Torej je ta inekcija za to, da se folokel razpoči... sam meni se zdi, da ko sem G. vprašala, kaj pa, če folikel poči npr. danes (k njej grem spet v četrtek) je rekla, da je itak še čas, da mi da inekcijo... vsaj tako sem jaz zastopila, nisem pa čist zihet, da je to to...

vseeno hvala, midva moreva še :sloncek::sloncek::sloncek: ker sem pred tem nardila samo en ciklus klomifena,

upam, da ta mesec ne boš ugledale to zoprne :hudicek:

Srečno, lp s.

ZOOJA -> inekcija ob ovulaciji (17.5.2005 18:01:38)

Živijo Mojca 9000 in ostale

tudi jaz sem ena izmed takih, kot si ti. 05.05 sem imela prvo inseminacijo na GK v Ljubljani. In zdaj
je na vrsti to zoprno čakanje na rezultat.
:hudicek:bi morala dobiti včeraj ali danes (vsaj tako
je bil do zdaj točen moj cikel). No, zdajle, ko to pišem :hudicek: še ni na vidiku. Bolijo me prsa, bolijo me jajčniki, nasploh so znaki taki, kot ob :hudicek:. Tako, da se kar malo že vnaprej tolažim.
Edina svetla točka je bazalna temperatura, ki še danes ostaja na 37C. Tako visoka ni bila prejšnje tri
mesece nikoli. Ob ovulaciji je bila 36.8, največ. Pa
pred :hudicek: je vedno padla. Ali mislite punce, da je to že kakšen znak? Malo mi je tudi slabo, a le občasno. Pa prebiram, da je to lahko tudi od Tifola.
Želim vam lep dan in veselim se vaših mnenj.

aljča -> inekcija ob ovulaciji (17.5.2005 19:27:36)

Zooja jaz ti želim, da boš v prvo zadela zadetek:modri::roza:.Medve z Mojco9000 smo obe na isti dan šle v tretje in upam da smo zadele:modri::roza:.Jaz se dons bolj slabo počutim,vse tako kaže, da se nekaj v spodaj dogaja:zmeden2:upam, da same dobre stvari.
Držim pestke za vse štiri,ki smo imele stop inekcijo.Ta mesec delamo na :duda:in ne čakamo na:hudicek:.:sloncek::miska::pujs::sloncek::miska::pujs::sloncek::miska::pujs::sloncek::miska::pujs::sloncek::miska::pujs:.
L.p.Alja:metulj::metulj:

ZOOJA -> inekcija ob ovulaciji (17.5.2005 20:19:31)

Hojla Alja,

tudi jaz držim pestke za vse in upam, da čimprej dobimo :bravo:rezultat in nato čez 9 mesecev še :duda:

Lp vsem skupaj.

Stran: [1]