kepica -> zobni aparat (17.5.2005 14:17:36)
|
Joj,viv,ko bi blo to tko enostavn,kot se sliš8) Da vam povem mojo zgodbo do konca,da boste vedle,zakaj sploh rabim aparat.Nosila sem ga od 18 do 22 leta,vse zobe postavila tja,kjer morajo bit in lani prenehala z nošenjem.Letos so mi pa teli :hudicek: modrostni zobje začeli na hitro izraščat in ker je zmanjkal prostora,mi spredaj na spodnji čeljusti vsi zobje lezejo na kup.Z grozo ugotavljam,da je vsak dan slabše.Vse kirurge skoraj na kolenih prosim,da bi mi odstranili modrostne zobe,pa so take čakalne dobe,da te na rit vrže in sem se odločila za samoplačniško,bom plačala 40 jurjev za 4 zobe in vseen čakala na vrsto 2 meseca!!:(( Zobje mi bojo pa kr ven popadal,ker je nora gužva.Najbolj me pa žalosti to,da sem skoraj 5 let nosila aparat,zdej mam pa spet krive zobe:((:(( Zato razmišljam,da bi po odstranitvi modrostnih zob začela z nošenjem aparata,da si zobe spet spravim v red,ampak tokrat ne bo več brezplačno (prej je še bilo,ker sem bila mlajša od 18 let).Ampak glede na cene,ki ste mi jih napisale,bom verjetno kar s krivimi zobmi okrog hodila:(( Pač,nismo miljonarji:grrr:
|
|
|
|