murkica -> RE: Nova borba se pripravlja VI. (6.8.2009 8:49:32)
|
Erin polubčkaj našega fantka za prvi rojstni dan. Joj kako hitro gre res čas. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] gigi-hvala za komentar. Mi je kar malo nerodno. Ampak res se počutim odlično in verjetno je to tudi razlog, da izgledam tako. Čeprav že od včeraj me vse nekaj tiši in imam tak občutek, kot da mi vse pritiska dol. Upam, da se stanje umiri in da ne bo treba kaj letat do G. Izcedka ni nobenega, tako da zaradi tega nič ne paničarim. Greva pa danes z dragim v Ikeo, ker morava nakupiti še nekaj stvari za našo sobico. Manjka nama še tepih in pa zavese, pa deka za čez celo posteljo(bolj za pregrinjalo), da nama ni treba menjati vse posteljnine, ki je zdaj v drugih barvah, kot je soba. Prej sva mela v modri barvi in je zato tudi posledično posteljnina takšna, zdaj pa sva spremenila v oranžno in moj pravi, da izpade čudno. No pa bomo uredili z deno veliko deko in nihče ne bo vedel kakšno posteljnino sploh imava :) Zdej se grem pa še malo butnit pred televizijo, ker se mi še nič ne da in sem ravnokar pozajtrkovala. Bodite lepo in lubčka vsem!!!!!!!!!!!
|
|
|
|