murkica -> RE: Nova borba se pripravlja VI. (15.7.2009 14:05:35)
|
No pa še pozdravček od mene. Danes sem imela pregled pri G in seveda mi je to kot ponavadi zasedlo skoraj cel dan. Samo v laboratoriju sem bila 1 uro, potem je seveda moja G zamujala in sem še njo čakala in v 4h urah mi je uspelo priti domov. Poročilo pregleda: Premalo železa(dobila neke dodatne tabletke) in naj bi več pila (pa že zdaj spijem vsaj 2-2,5 litra na dan) in pa sem imela pritisk 60/95, kar je rekla, da je nekoliko nizek, ampak d ani čudno glede na vročino. Počutim pa se odlično, tako, da sem mislila, da bodo vsi rezultati tipitopi, ampak bodo pa naslednjič :) Srčka je poslušala in rekla, da je vse super. Tako, da naslednji pregled čez 4 tedne, kakšen dan prej pa moram it dfati kri še na Center za trasnfuziologijo, ker sem Rh- in morajo narediti še dodatne preiskave, če potrebujem tisto injekcijo v rit :)))) No saj nima veze, samo da je mala zdrava in da minejo še ti 3 meseci in pol, da jo primem v naročje. Vidim, da tudi vi niste danes kaj preveč zgovorne, ampak verjetno je za to krivec tale vročina, ki je danes res ubijalska. Bodite pridne in uživajte!!!! Poljubčki vsem!!!!!
|
|
|
|