murkica -> RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. (20.5.2009 12:47:13)
|
Nonči držim pesti, da je vse OK! Če katera kaj ve, kako je z njo in [sm=duda.gif] naj prosim sporoči, ker me res skrbi... Pošiljam ti [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] za srečo, da bo sigurno vse OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BarbiG žal mi je...[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Jaz sem danes na polno zaposlena imam toliko dela v hiši, kot da nebi že eno leto nič naredila[sm=jezicek.gif]. Najprej sem seveda zjutraj vstala in šla na eno pijačo s prijatelji, naš vsakodnevni ritual, potem sem prišla domov po kužo in sva šle na sprehod. Potem sem posadila rože še za na balkon, populila plevel, pomila posodo(ki je ostala še od včeraj, ker nisem imela časa pomivat, ker sem se učila), odnesla vse smeti, in oprala žehto, zdaj pa bo padla še ena... Tako, da na polno ves čas nekaj počnem. Si lahko privoščim, ker je moj rekel, da me danes pelje na kosilo vn in imam potem z eno stvarjo manj dela. Zdele se bom malo spočila, potem pa še posesat hišo... Benika tamaladva sta krasna[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Živa javi kako je bilo na pregledu... Upam, da se imate lepo in da uživate v sončku.
|
|
|
|