murkica -> RE: Nova borba se pripravlja VI. (30.6.2009 15:14:19)
|
No pa da se še jaz javim... Zadnje dni sem tako zaposlena, da sploh ne vem kje se me glava drži in potem samo preberem kar napišete, za pisanje pa mi nekako zmanjka časa. Zdej sem rekla, da moram še delat, dokler lahko, da si naberemo dinarčke, da ne bo potem taka kriza, ko bo mami na "porodniški". Ker meni pripada samo tisti dodatek za študente in to je nekje 180 evrov in bi bila pol mal kriza, pa nočem, da je vse na mojem. Tako, da pridno varčujemo in nabiramo denarčke. Erin vse najboljše [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Pogostitev pa je fantastična, še posebej torta!!!!! Ostani takšna kot si, ENKRATNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Drugače pa vsem pozdravčke. Grem zdele kuhat kosilo, tako da spet nimam veliko časa. No ampak za kratko poročilo pa seveda imam: Midve sva super. Mala na polno brca, mami pa se zraven topi in se pogovarja z njo!!!! Zatekanja ni, bolečin ni, sem pa tja me kaj špikne v križu, ampak drugače pa moram trkat, ker vse poteka tako kot bi moralo. Sobica je skoraj končana, manjka še otroška posteljica in pa slike na steni, pa zavesa, kateri se jaz nekaj upiram, ker se mi zdi ful predraga. Ampak drugače pa odlično napredujemo. Toliko na hitro, upam pa da bo jutri več časa in tudi kaj več potem napišem. Papa
|
|
|
|