murkica -> RE: Nova borba se pripravlja VI. (22.6.2010 18:40:30)
|
Lep pozdravček punce... Vidim, da se menite za eno srečanje. Ja meni je Celje tut malo daleč :( Tko da ne vem, če bi ravno hodila, ker mi je res malo daleč, pa odvisno od naše srečke-tečke, če bi bila pripravljena se voziti tako daleč, pa da je nebi nihče zabaval zadaj? No ne vem, bi blo treba mal premislt... drugače sem pa takoj za, če bi bila lokacija LJ ;))) Larilu, vidim, da delaš izpit. Nikar ne izgubi volje. Pojdi na CPP, če si ga naredila enkrat,m ga boš tudi drugič in potem seveda optimistično na izpit, ker boš sigurno naredila!!!! Me verjamemo vate!!!!! Živček- Kako si kaj? kako buši? Že kaj raste? Sem tio kar malo fovš, ampak mi bomo še čakali :)))) Fergi- super si videti... Res še čisto, čisto malo in bomo s tabo dihale :))) Uživaj v zadnjih dneh, ker boš sigurno pogrešala bušija. No ampak saj bo štručka v rokah in bo še veliko lepše!!!! Drugače pa vsem en poljubček. Jaz se ravno odpravljam za mojimi na sprehod, ker so že šli z našo malo, jaz pa sem morala obvezno nekaj narediti in se grem hitro še malo preluftat.... Bodite lepo in obljubim da se kmalu javim... *******
|
|
|
|