murkica -> RE: Nova borba se pripravlja VI. (2.11.2009 15:49:18)
|
spps- Ja pripravljeno imam že vse, ker sem bila resnično prepričana, da bomo šli rodit že nekje okoli 24.10., pa ima tamala očitno drugačne načrte :) Tako, da sm se zdej že hecala, da bom mogla dt še enkrat vse preprat, ker se bo tačas že zaprašilo[sm=jezicek.gif] No ampak sej bo tudi naš čas prišel. Me pa nekaj zanima, ali je katera zasledila, da je pomembno, kako so rodile naše matere oziroma tudi babice? Namreč tako moja babica kot mami, sta imele celo štalo pri porodu. Mami celo nikoli ni imela svojih popadkov in je rodila vse 3 s CR. Mal me zanima, če slučajno katera ve kako je s tem, ker sem rekla, da bom jutri mojemu G mal omenila, kaj on meni, ker mi je res mim, da bom mogla še naprej čakat očitno. Tako, da upam, da me ne bo jutri samo poslal domov in rekel se vidimo čez en teden, gledena to, da sem že nekaj dni čez rok.... No pa sej ne bom jamrala, tamala je ful živahna in to je pomembno, da se ona dobro počuti, mami bo pa že potrpela še kakšen dan. Ampak kaj, ko si jo tako želim stisnit k sebi :) Bodite lepo, pa se beremo...
|
|
|
|