murkica -> RE: Nova borba se pripravlja VI. (23.10.2009 9:40:09)
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 dobro jutro... [img]http://www.shrani.si/f/p/xw/2cpYyzgG/dsc00209.jpg[/img] :))) Kako je prisrčen, prav polepšala si mi dan!!!! No jaz sem danes za spremembo malo prej za računalnikom, saj sem že celo noč premetavam, ler me tako bolijo kolki. Saj vem, da bo kmalu bolje in da bodo bolečine minile, ko se pikica rodi, samo takrat bomo pa ustajali zaradi drugih stvari[sm=smiley1.gif]... Vsi mi pravijo naj se sedaj dobro naspim, samo ne gre. Sicer ne smem preveč jamrat, ker do tega tedna sem tudi spala normalno in nisem imela nobenih težav, zato pa mi je zdej to tak šok, da ne morem spat... Ampak vse bomo pretrpeli za naše pikice. Kako ste kaj drugače pupe? Vidim, da pridno kuhatezajtrk :))) Meni je danes taščica skuhala polento in sem jo jedla z mlekom, prav pasalo je :), če morda katera potrebuje kakšno idejo. Sonček33- ne morem verjet kako velik je že tvoj fant. Tak hitro gre čas. Sem najprej mislila, da si dala gor sliko kakšnega nečakca, potem pa mi je potegnilo da je to tvoj mali cukr. Lepotec pravi, bo še mešal našim pupkam glavo. No hotela sem vas samo na hitro pozdravit, zdaj pa se grem oblečt, ker moram skočit do banke položit denar, ker bom drugače spet pozabila. Bodite pridne in se beremo...
|
|
|
|