murkica -> RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA VI. (27.5.2009 15:08:59)
|
Biba zbrati je potrebno pogum in reči bobu bob. Jaz mislim, da je to nama pomagalo. Sicer mislim, da je bila pri narava ovira bolj psihične narave, ker ko se je začelo odvijati, da je moj šel na spermiogram in ko sem se jaz čakala, še zadnjo M, da potem pokličem in se naročim za preiskavo, je pač ni več bilo. Uspelo je takrat, ko sem najmanj pričakovala in ko je bilo najmanj živčne vojne. Tako, da morda vama uspe po naravni poti, lahko pa bosta mogla poseči po medicini. Ampak važno, da je rezultat na koncu enak in to je zdrav dojenček, morda kar dva naenkrat :))) Tako, da borke vsekakor držimo pesti tudi zate in verjamemo, da vama bo uspelo.. Živčki kar se telovadbe v vodi tiče. Jaz sem sicer za, samo bom počakala na pregled pri moji G, ki ga imam 3.6. da mi pove svoje mnenje o tem, ker sem imela zdaj ravno bakterije v vodi in se nebi rada zaradi česa zastračkala. Tako, da če mi da G zeleno luč, se rade volje zmenim in začnemo hodit :)))) No zdaj grem pa kuhat kosilo, ker komaj čakam, da pride moj domov, ker sem že pošteno lačna. Bodite lepo, kljub deževnemu vremenu [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|