mozartina -> DEPRESIJA IN NOSEČNOST (25.5.2005 12:39:23)
|
Sonja3, tudi jaz sem imela depresijo... Konec srednje šole sem zbolela za anoreksijo... in sem tudi jemala tablete proti depresiji, pa še tablete, da sem se vsaj kaj naspala. Hodila sem k psihiatru, težave so se vlekle dolgo... Še potem ko sem nehala hodit h psihiatru sem imela težave sama s sabo... Ni bilo lahko, sem se pa ves čas zavedala in še sedaj se, da se pozdravila nikoli čisto ne bom. Ampak... Pol sem se pa poročila in po treh mesecih zanosila. Prehrana se mi je uredila, nisem se več "basala" s hrano in sladkarijami, sladkarij sedaj skoraj ne jem (zelooooo redko). Še sama ne morem verjeti. Ko sva se z mojo mami pogovarjali, mi je rekla, da po njenih izkušnjah porod žensko čisto spremeni (seveda verjetno to ona govori zase). Sama je imela zelo težko življenje, pa je tako nasmejana, dobre volje,... skratka še sama komaj verjamem, da je po vsem lahko takšna. Zato, draga Sonja3, ti samo verjemi, da bo vse OK, verjemi da bo vse v redu in fajn, čeprav vem, da pridejo dvomi in številnaaaaa vprašanja... Veliko lažje ti bo, če te bo tvoj dragi spodbujal, če bo sam zelo pozitivno gledal na svet. Tega se kar mal nalezeš, tudi jaz sem se. Sem vesela, da sem dobila tako optimističnega človeka, ki za moje pojme, ne zna jamrat. zato glavo pokonci in korajžno, verjamem, da ti bo uspelo in da bo vse OK. Lep pozdrav :)
|
|
|
|