trobentica6 -> RE: fantek ali puncka (30.3.2020 14:32:24)
|
Punce, tudi sama sem iskala pri pejšnjih dveh nosečnostih razlike, ki povedo spol. in si dolgo želela punčko. DAnes pomagam vam, ker če ne bi imela prvi dve nosečnosti tako identični in brez težav, ne bi verjela, da je v tretje lahko zelo drugače. Prva in druga nosečnost, obakrat fanta. zdrava, velika, rojena v 39 tednu. Vso sonesčnost brez težav. V tretje pa sedaj pričakujemo punčko v avgustu. Razlike očitne. - 3 krat večje prsi že na začetku - 3 mesece in pol nenormalna slabost, a na srečo brez bruhanja - nosim jo zadaj in visoko tik pod prsim, že v 4 mesecu..tudi na amniocintezi je takoj povedal dr. Pušenjak, da je zadaj in visoko - če se prvorojenci fantki zanimajo za trebušček, nosite pod srcem punčko. 8 letni sin in 18 mesecev ves čas okrog trebuščka skačeta in božata - paše mi sladko in citrusi, na tone pomranč bi pijedla ali popila sok - linea negra, ki je pri fantkih nisem imela - oljnata koža..prej vedno suha in razpokana Skratka vse drugače kot pri fantkih. Upam, da sem kateri v pomoč, dala nekaj razlik, ki so pri nei res izstopale. A največji pokazatelja sta velike prsi in slabost, ki je sedaj na srečo minila.
|
|
|
|