slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti Isabelle, ful je odvisno od tega, kdo je G, ki dela NS, koliko ima izkušenj s tem, kako je otroček obrnjen itd. Meni je na NS gledal spol dr. Pušenjak in bil zelo samozavesten, da vidi fantka. Če ni prepričan, raje ne pove ali pa reče, s kakšno verjetnostjo napove določen spol. Meni je rekel, da mi napoveduje z 90 % natančnostjo. Največkrat pa se zgodi, da je punčke malo težje tako zgodaj identificirati in jim potem večkrat kaj zraste, kot se v šali reče. Torej, če ti napovejo punčko, še mogoče ni tako sigurno, kot če ti napovejo fantka, tako sem jaz nekako dojela iz vsega prebranega na to temo. Je pa res, da večini le ne želijo že na NS napovedati spola, ker je pač manj verjetno, da zadenejo prav. Res je tako. Pri nas pa je vseeno na NS rekla, da če bi mogla kaj reči, bi rekla, da gleda punčko, a ne bo roke dala v ogenj. Potem v 6. mesecu mi je že moja G rekla, da se gre stavit, da je to pupa, isto je potrdil zdravnik na 3D UZ-ju in nato še ena četrta zdravnica, ki je delala UZ srčka... Je bilo pa hecno, ko je zdravnik na 3D Uz-ju rekel, da je to pa 100% lulika, midva z možem pa nisva nič videla, pa nama je ful povečal (ekran je imel na steni), pa še zmeraj nisva videla lulike. Lulčeka menda bi ali kako