Pozna slabost (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

palčica24 -> Pozna slabost (15.5.2009 10:48:06)

Pozdravljene srečke nosečke :)

No jaz sem že prikorakala v zadnje tromesečje, sem namreč v 31 tednu. Me pa zanima ali je kateri šele v tem obdobju postalo zelo slabo ? Mene namreč že več kot teden daje slabost, nimam apetita oz. pojem lahko lem inimalno količino hrane, čene je katastrofa, prebava mi pa dela 100 na uro.....ima še katera podobne težave ?
lep pozdravček
palčica

bjondi -> RE: POZNA SLABOST (15.5.2009 11:47:40)

Jaz pa sem stopila v 34 teden in mi je tud že ene tri dni slabo ,predvsem zjitri...no včeraj pa mi je bilo celo zvečer...tako da tudi malo manj pojem...oz. ko mi je slabo zjutraj je veliko boljše potem ,ko nekaj pojem...

elevitka -> RE: POZNA SLABOST (15.5.2009 12:30:50)

No tudi jaz sem v 31 tednu, slabo mi je na obroke, nimam pretirane želje po hrani (trenutno) sem zelo utrujena in boli me vse (od hrbtenice, riti zarad sedenja, stat ne morem dolgo ker mi postane slabo in pete me bolijo, da ne govorim o bolečinah v medeničnem predelu)

hodim kot pingvin, trebuh me  že ovira povsod

palčica24 -> RE: POZNA SLABOST (15.5.2009 12:51:32)

o elevitka :) pol smo an istem. tut jaz ne čutim popolnoma nobene potrebe po hrani, tako da se prisilim, da kej pojem čez dan :) zvečer sploh ne smem nič, ker čene je za umret ponoči. Tako sem se veselila nosečnosti in vseh pregreh, čipsa, pomfrija, čokolade......na zdej mi pa nič ne gre že celo nosečnost :( jabolka mi pašejo in solata, ne eno ne drugo nisem prej marala :) križ me še ne boli, mi pa kar dosti otrdeva trebušček :).....bomo vidli a ne :)

Netopirčy81 -> RE: POZNA SLABOST (15.5.2009 18:35:28)

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

No tudi jaz sem v 31 tednu, slabo mi je na obroke, nimam pretirane želje po hrani (trenutno) sem zelo utrujena in boli me vse (od hrbtenice, riti zarad sedenja, stat ne morem dolgo ker mi postane slabo in pete me bolijo, da ne govorim o bolečinah v medeničnem predelu)

hodim kot pingvin, trebuh me  že ovira povsod

Evo, pri meni je isto. No ja, pete me ne bolijo vse ostale simptome, ki jih opisuješ, pa mam. aja, pa občasno zgaga zvečer [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image]

Stran: [1]