Anonimen -> Kosilce (17.5.2005 11:25:19)
|
Če je zmiksano meso kot žaganje, potem dolij zraven malo juhe. Če jo imaš seveda. Sicer pa lahko mesek čist na malo narežeš, pa poskusiš dat čist micene koščke. Lea še zmeraj je le piščanca, drugega ne mara. Najbolj mehek je, če je skuhan v obari ali juhi, pa ga dam pol na koščke. Al pa ga popečem, pa bolj mehkega izbrskam, pa je. Pa se mi zdi, ta so tace bolj mehke in mokre kot hrbet, ki rata bolj žaganje. Pri nas ima drugače zajtrk okoli 10h, potem pa kosilo med eno in drugo, pa potem malico okrog štirih ali petih (ko se zbudi), pa potem bolj pozno večerjo, okrog osmih do devetih. Kar se pogrevanja tiče pa naredimo isto kot ti al pa že narejeno (tudi pire) damo v mikrovlovko. Bolje to, kot da 10 x na dan kuhaš in pospravljaš.
|
|
|
|