|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Počutje 2 tedna pred PDP!
15.5.2009 8:24:03   
Anonimen
Zdravo,

imam še 2 tedna do roko in mi je zdaj že ene 3 dni kar nekaj slabo, otroček se po trebuhu ful premetava, že komaj hodim...

Zanima me kako se kaj ve počutite oz. ste se počutile takole tik pred rokom, ker tole pa počasi postaja res ... Vam je tud oz. vam je bilo tud slabo?

lpuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Počutje 2 tedna pred PDP!
15.5.2009 9:35:15   
Anonimen
Tudi jaz mam še 14 dni. Počutim se super. Edino mal težje se obračam v postli in ko vstanem je to bolj stara mama filing...rabim par minut, da se sestavim.user posted image Slabo mi ni. Občasno mam težave z zgago. Pa roke in noge mi zatekajo...prej mi niso...tako....smo na stand by. Želim ti čim lepši porod.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.5.2009 10:13:37   
Hope2
sem že rodila 2 tedna pred PDPuser posted image . Drugače pa sem zadnje dneve pred porodom zatekala v noge, imela veliiik apetit in veliiko željo da že rodim, sam čakala sme kdaj bo kje kaj poknilo, špiknilo, da letimuser posted image . Pa cmerava sem bila tak, da sem si šla na živce.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.5.2009 12:19:14   
2mak
Tudi jaz imam točno še 14 dni do pdp in se počutim dobro. No, če odmislim, da imam angino in sem na ospenu, ker je imela hčerka škrlatinko in sem se nalezla... Noge mi otekajo res minimalno, roke sploh ne, slabo mi ni, dete pa še vedno pleše rokenrol! Sem pa tudi jaz v nizkem štartu in že komaj čakam, da malo štruco stisnem k sebi! In, ja, v postelji je kar zabavno, ko se hočem obrnit ali pa vstat z nje... Lahek porod vam želim!!!

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.5.2009 12:37:51   
playgirl
tudi jaz še imam dva tedna do poroda....gibam se bolj težko, v postelji pa mi čisto nič ne paše tako da tui malo bolj malo spim. ja kar se pa tiče zgage groza, pa tudi noge pa roke mi otekajouser posted image user posted image ....vsem želim lep porod

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.5.2009 13:02:32   
PetraSkok
jaz sem se 2 tedna pred PDP pocutila tako kot celo nosecnost - nobene vecje razlike, le da sem se vedno bolj bala samega poroda :))) no, potem je pa hitro slo, v 1,5 ure smo rodili. Je bolelo, ampak je potem sreca bila toliko vecja. SRECNO!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?