Skrbi me za sestro (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Skrbi me za sestro (17.5.2005 11:06:00)

:(( :(( :((
:zmeden: :zmeden: :zmeden:
Sestra me je zjutraj klicala da me nekaj rabi, potem sva se komaj našle (slišale) in povedala mi je da je pri zdravniku padla skupaj, pa me full skrbi, ker je noseča - že na polovici nosečnosti!

Zdaj me pa full skrbi da ni kaj hudega z njo in z otrokom!

l.p.
Tassy

Tejči -> Skrbi me za sestro (17.5.2005 11:11:22)

Oj, mislim da ti ni potrebno skrbeti. Jaz sem tudi (sicer) v začetku nosečnosti skup padla, ampak je bilo vse OK..kriv je bil slab zrak v šoli (polno ljudi). Pa parkrat se še mi je zgodilo, da bi skoraj skup padla, ampak sem imela možnost, da sem sedla, pa nekaj sladkega spila in je bilo OK.

Držim pesti, da bo vse OK!

LP; Tea:sloncek:

Anonimen -> Skrbi me za sestro (17.5.2005 11:11:28)

Veš kaj, dokler ti ne pove kaj je naj te ne skrbi. Meni se je tudi med nosečnostjo dogajalo, da sem mislila da bom skup zlezla, če sem hodila ali bila v zaprtem prostoru. Pa sem potem počivala tudi sredi mesta, če je blo treba. Ni nujno, da je kaj hudega, zato kr mirno počakaj na novice. Mogoče ji je le pritisk padel. :miska::miska:

M&P -> Skrbi me za sestro (17.5.2005 11:36:21)

Tudi jaz sem pri zdravniku skupej padla,pa ni bilo nič narobe.Le čakalnica je bila polno ljudi,stala sem,ker se ni bilo nikamor za vsest.Drugače pa z mano in :duda: ni bilo nič narobe.Tako,da ne skrbi,sigurno je vse ok:rozica:

kaja11 -> Skrbi me za sestro (17.5.2005 13:12:43)

Ja, med nosečnostjo jih ima dosti probleme z vrtoglavicami... jih poznam kar nekaj, ki so skup padale. Jaz sem dvakrat glavo dol držala.... folk me je mal čudn gledal, sam po moje bi me še bol če bi na tleh obležala.

lacoste7 -> Skrbi me za sestro (17.5.2005 13:28:54)

Jaz sem tudi enkrat skup padla, sicer bolj na začetku, pa ni bilo nič narobe.

buča -> Skrbi me za sestro (17.5.2005 14:49:04)

Jaz sicer nisem,je pa moja mami,kt je bla s sestro noseča..velikokrat,v začetku,pa še poj.Enkrat so jo sred mesta v KR pobirali tujci s tal in je rekla,da nau pozabila,ko je en možakar reku:Lejte jo,noseča,pa pijana!!!!!!:grrr:

Anonimen -> Skrbi me za sestro (17.5.2005 18:39:04)

hvala punce!

sem že potolažena, pa hvala bogu je vse ok z njima!!!!
skup je zlezla ker so ji vzel kri pa ker v čakalnici ni niti enega okna, ni blo zraka.

l.p.

Stran: [1]