SABILA -> vabilo (17.5.2005 11:04:50)
|
tole imaš skopirano iz spodnjih postov ko so punce že napisale par vabil: 1)V življenju sem spoznala,da je samo ena sreča,ljubiti in ljublena biti. Zato te prisrčno vabim,da z mano deliš srečo moje zadnje samske zabave. Samska zabava bo v soboto ..... ob ....uri v ...... S seboj prinesi le veliko dobre volje in nasmejan obraz. Hvala ti,da boš ta srečni trenutek delila skupaj z mano!!! Bodoča nevesta ......... 2)Vabilo. Kaj: ženska akcija Kdaj: v soboto tega in tega ob tej in tej uri Kdo: ti Glavni akter: jaz Zakaj: zato ker bo noro Udeležba obvezna. 3)jaz sem vsaki napisala posebej, v vabilo sem vključila nekaj kar povezuje samo naju npr. prijateljici iz otroštva: moji razposajeni dekliški dnevi se iztekajo, se še spomneš.... moji mami: Vedno si mi govorila , da se zarečenega kruha najbolj naješ in tudi jaz sem se ga...ni princ na belem konju, ne pomiva posode a jaz ga ljubim in on ljubi mene... moji stari mami: Nona, zdi se mi včeraj ko si me ujčkala na kolenih in mi govorila pravljice o štrigah in štrigonih... Vse so bile ful zadovoljne... lep dan sončno oblačen dan iz celja
|
|
|
|