|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   temperatura morja
17.5.2005 10:45:38   
pety78
Punce, povejte mi, kakšna je primerna temperatura morja za nosečnice?
Z mojim :love: nameravava na dopust že čisto na začetku junija, pa se mi zdi, da vreme še ne bo glih kaj prida. :zmeden2:
Podala se bova sicer v Dalmacijo, nekam v okolico Makarske, kjer je trenutna temperatura morja 19 stopinj. Da se bi v 14-ih dneh segrelo, malo dvomim. :(

Kaj ve mislite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   temperatura morja
17.5.2005 10:52:10   
Lenny
Domačinke (kar nekaj jih poznam, ki imajo enega ali dva mala otročka) pravijo, da se morju v nosečnosti kar izogibajo. Prav topla voda v 14. dnevih zagotovo še ne bo.
Težko svetujem kaj drugega kot to, kar sem slišala.
Lp in uživajta na dopustu!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   temperatura morja
17.5.2005 12:08:31   
sergeja26
Meni je gin. lani reku ko sem bla :nosecka: da če je voda manj kot 22 stopinj, naj se ne kopam; aja pa še to- dvojne kopalke obvezno, da nimaš mokrih na sebi, da se ne prehladiš...
lp

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   temperatura morja
17.5.2005 13:40:20   
Yasmin
pri nas bo ziher temperatura morja okoli 32:)..zraka pa 45:hudicek:..
Lep pozdrav iz Dubaia

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   temperatura morja
17.5.2005 13:41:48   
ZARA
OOOOOOOOO marija 45 :hudicek:??????????? A so nori???
To pa švasa,al švasa....
Jst bi ušla,Yasmin...

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   temperatura morja
17.5.2005 14:11:15   
Anonimen
Ja, kako da ne... 19 stopinj ima, ja... seveda, če meriš temperaturo potem, ko se polulaš v vodo...
Matr ti Hrvati!

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   temperatura morja
17.5.2005 14:34:56   
Lenny
:)- Selena, to pa ne smeš več :)- So hoteli naši sosedje celo pravilnik o tem na svetlo spraviti, pa je bil prehud odziv javnosti in ga je minister umaknil.
O tem je bilo včeraj govora pri poročilih, pa nisem vedela, naj se smejem ali koga vprašam po zdravju :)-

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   temperatura morja
17.5.2005 16:31:31   
puri
Meni je bila voda ta konec tedna še zelooooo mrzla,......nisem prišla več, kot do kolen:)-, tako da mislim, da v 14 dneh ne bo kaj dosti toplejša:zmeden2:,....vsaj tukaj, kjer smo mi ne (Novigrad).

Jaz se še ne bi kopala!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   temperatura morja
17.5.2005 20:17:25   
Anonimen
Jaz vem samo to, da poleti na teletekstu objavljajo temperature, pri nas je kakih 22, na Hrvaškem pa kar 28. Ali pa en dan objavijo 21 čez kakih 10 dni je pa že čudežnih 26. Ali pa situacija po kakem fajn dežju, pri nas pade s 24 na 21, pri njih pa nič.
Hrvaški čudež...

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?