monty -> RE: Jane voziček (18.5.2009 12:24:06)
|
tole z vozički je zelo različno! košara - ni res, da je uporabna samo za zimske dojenčke. vsi bi morali biti vsaj do 4 meseca na ravni podlagi in to je le košara ali pa voziček ki se popolnoma poleže, npr. Peg perego... Jane se ne da čisto poležt, je pa košara ful dobro zračna in ni panike da bi mu bilo prevroče. variante kot so lupinica namesto košare niso ravno najboljše ker je otrok skoz sključen. čisto nikogar ne poznam ki bi se pritoževal nad Jane vozičkom edini lupinica je malce manjša, se pa da regulirat, tako, da če tega ne izvedeš potem je res majhna. je pa 2009 prišla ven nova, oz cel vozek, ki pa ga lahko naročiš samo preko neta, ker so Slovenčki preveč nesposobni, da bi ga spravili v trgovine po znosni ceni. mimogrede sem ga naročila in dala za komplet(športniu del, košara, lupinica, torba in dežna prevleka) 733€ z poštnino vred, kar je manj kot je v SLO lanski model. če je vreden tega denarja, bom povedala čez kako leto. še večja neumnost pri vozičkih se mi zdi, sistem kot je BUZZ in brevi OVO... ko se cel prekucne in če hočeš da dojenček leži ima nogice u luft. Pa še katastrofalno majhni športni deli so, tako da enega leta, potem pa večina kupujejo marelce. Pa so tudi okrog 700 € vozički. tako, da vsaka po svoje. jaz nisem ravno navdušena nad temi sistemi, ker mislim, da so prav nareti tako, da ja čim prej rabiš drugega. to je moje mnenje, če komu koristi okej, če pa ne pa tudi. lp
|
|
|
|