Anonimen -> RE: Izbrisana tema na Spolnosti (14.5.2009 23:56:00)
|
eh ribica, po IP se lahko preveri, ali sem avtorica ali ne. če si prebrala temo "vprašanje moderatorjem", sem obrazložila, kje je keč. tudi to, da nisem avtorica tiste teme. avtorica teme se je v moji temi sama javila. ali tebe morda pojezi, ko se želiš z descom do konca pogovoriti ali pa recimo želiš s prijateljico razrešiti kakšno stvar, pa ti pred nosom zaluptne vrata in gre? nisem prizadeta, ker nimam biti za kaj, saj nisem na ta portal, na jernejo ali tisto temo čustveno vezana, da bi se pri meni sploh začelo porajati čustvo prizadetosti. nisem pa vedela, da če želi nekdo odgovoriti nekomu na podano repliko, da mora biti ravno prizadet in da je to glavni razlog. glede na to, da sem podala svoja opažanja in s tem odprla temo namenjeno moderatorjem, bi se spodobilo, da se tema ne zaklene, ko moderator odgovori ali pač živim v napačnem svetu, kjer ti je pravica govora, v kolikor ne gre za izražanje pohval, kratena, če bi želel na repliko moderatorja še kaj odgovoriti. pač sem človek, ki me povprečni ali površni odgovori ne zadovoljijo. vedno sem se borila proti krivici. tudi kot nepristranski udeleženec. če razumeš razliko. in ne bi imela nič proti brisu, če bi se ta oseba zejbavala, tko kot se je pred časom ena oseba glede splavov po tekočem traku, ki naj bi jih imela. pa je niso brisali. dali so rok 24 ur za razkritje, ampak tema je pa še vedno ostala. zato mi pač ni najbolj jasno, kaj naj bi tole pomenilo: "Teme, ki ne sodijo na spolnost oz. druge forume, ki se na "napačnih" forumih odpirajo zaradi izkoriščanja anonimnosti nikoli ne prestavljamo." Torej, a moram "kričat", torej zapisati z velikimi tiskanimi, če želim pridobiti odgovor, o kakšni izkoriščanosti se je govorilo o temi, ki je bila izbrisana. Je to preveč? Kaj morem, sem pač malo bolj zahtevno bitje, kot sem rekla, ki se s povprečnimi ali površnimi odgovori, ki niso dovolj jasni, ne zadovoljim. ne vem, če vzamem tvoj primer besede "pritožba", potem lahko razumem, da bi recimo ti, ko bi se pritožila v neki odločbi zapisala samo, da se pritožuješ, sama bi pa recimo navedla še kakšne tehtne argumente, ki bi mojo pritožbo utemeljevali. Torej ja, čakam bolj jasen odgovor, ki bo morda podan s kakšno praktično ponazoritvijo. veš, in ne gre vedno za pritožbo, kadar podaš nestrinjanje. če dobro prebereš. ker vmes še kaj drugega piše. kot sem pa rekla, bi bil prejšnji odgovor samo replika na odgovor, torej zadnja moja replika na odgovor, ki ga je podal moderator. tako lahko kvečjemu smatram, da pač niso vsa mnenja dobrodošla, če niso ravno zavita v pohvalo in da se v bistvu graje, če se lahko tako izrazim, kot piše, čemu je ta kotiček namenjen, niti ne smejo do konca izraziti, saj ti je ta opcija onemogočena, ko vržejo stvar pod ključ. potem nima niti smisla, da je v kotičku omenjena opcija graje, če se ne da do konca podebatirati kot naj bi to počeli zreli ljudje. tako je pač težko vzajemno in složno skupno sodelovati. zreli ljudje vzamejo morebitne kritike kot vzpodbudo k izboljšanem napredku in ne kot grajo, ob kateri so užaljeni. razmišljam edino, zakaj bi se trudila sploh pisati še kakšno mnenje, nasvet, če ga morda kdo potrebuje, saj v končni fazi nikdar ne bom vedela, ali bo zaradi kaj vem česa vse skupaj izbrisano, ko morda človek le tega niti ne bo uspel prebrati. vidiš, to je pa škoda energije, ker gre v prazno. in trud, ki ni cenjen, ga pač ne razsipaš kar v tri dni. zaradi enega člana se nihče tule ne bo sekiral; morda nekoč, ko bo še kdo upal kaj na glas povedati in se ne bo bal, da bi bil zaradi tega sankcioniran. toliko še iz moje strani v to smer, ki sem jo zastavila moderatorskemu timu.
|
|
|
|