duda - ponoči (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

bauci -> duda - ponoči (17.5.2005 9:21:10)

Ali ima katera mama podobne težave kot midve? Če zvečer Lana zaspi z dudo potem spi celo noč z njo, kar pa ni zdravo. Torej Lana ni tako kot večina otrok, ko dudo po nekaj časa izpljunejo ven. Poskušam ji na silo po kakšnih dveh urah ven vzeti pa jo full močno drži, tako da ji skoraj iztrgam dudo iz ust. Stara je dobrih 5 mesecev.

puncica -> duda - ponoči (17.5.2005 9:53:05)

Tud pri nas ima večino noči dudo v ustih, ampak jaz pravim da bolje da spi, kot pa da me vsake pol ure zbuja, ker sem ji dudo ven potegnala. Smo imel preveč težav s spanjem, da bi zdej to prakticirala, jo bo že dala ven ko bo čas.:zmeden2:

bauci -> duda - ponoči (17.5.2005 10:01:28)

Hvala za nasvet. Sicer pa Lana z nočenjem nima težav, celo noč prespi že od dveh mesecev. Res, da ko sem ji v začetku vzela dudo se je prebudila in je bil vik in krik. Sedaj pa ko se noče dojiti tudi ne zaspi (prej je na dojki zaspala) in zato ji dam dudo, potem pa zaspi. Dva dni sem ji sedaj po dveh urah dodo ven vzela pa se ni prebudila.Bomo videli kako naprej.

puncica -> duda - ponoči (17.5.2005 10:25:01)

joj sej ti nisem nič pametnega povedala, sicer pa če ti spi, potem ji jemlji dudo ven, ker naša pa vem da bi se zbudila takoj. A brez dude pa ti ne zaspi. Naša obvezno rabi dudo za zaspat, čez dan pa ne.

bauci -> duda - ponoči (18.5.2005 22:37:00)

Ja, pa danes se ta finta ni odnesla. Vzela sem ji dudo, se je prebudila gledala butasto, dude pa ji nisem vrnila. Po kakšnih 5. minutah pa sem slišala da nekaj cuclja. Šla sem gledat, pa je bila ful budna in si odejo tlačila v usta. Hitro sem ji zamenjala za dudo in je takoj zaprla oči in spala naprej. Bom premislila kdaj ji bom spet iztrgala dudo. Včasih zaspi brez

SOONka -> duda - ponoči (20.5.2005 18:00:29)

Os kolegice mali jo ima vso noc pa se eno stiska v roki- brez ne more zaspat... Ne vem kaj naj ti recem. Malo se pocakaj, potem pa ji enostavno skrij in je ne daj vec. Verjetno bodo borbe za spanje trajale nekaj dni, ampak ce ne popustis, bo ze sama ugorovila, da je ta "cudovita stvar" izginila.. :)

ZARA -> duda - ponoči (21.5.2005 11:04:34)

Oj...Zara spi z dudo non-stop! Ni spanja brez dude!
Ko je bila tako mala jo je včasih vrgla ven,včasih ne...odvisno..
Zdej pri 1 letu zaspi z dudo,ampak jo pljune ven,če se pa zbudi jo pa itak sama poišče...

Stran: [1]