oktobrčice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

soncek&luna -> oktobrčice (17.5.2005 9:21:09)

pozdravcek punce,
da danes jaz zacnem ;)
vceraj sem sla gledat eno stanovanje zame in mojega malcka...mislim, folk pa res zna dajat oglase in oddajat stanovanja...najdem v salamonu 1-sobno stanovanje, poklicem, mi tip razlozi kako zgleda, pove ceno..zdi se mi zanimivo, se nic ni imel proti, da sem :nosecka::bravo:... no, potem pridem tja in vidim, da v bistvu oddaja sobo :(...pa kaj si folk predstavlja takrat, ko oglas sestavi???...uffff... prav :hudicek: sem bila, ker sem se brez veze peljala proti kr...na sreco mi je frendica razkadilo jezo, sva se v kr potem na :kava: dobili...pa se glavobol sem imela ves dan...
me je pa zvecer :duda: kar posteno brcikal...sem bila v 9nebesa
kako ste ve prezivele dan? ve mogoce katera predvsem tiste iz kr, za kako stanovanjce? :zmeden:
lep zacetek dneva vsem :sloncek:

cmokec -> oktobrčice (17.5.2005 9:30:51)

Jaz živim v KR, pa nimam pojma o stanovanjih, ker nikoli nisem gledala oglasov zanje. Probaj pregledat Gorenjski glas ali pokliči kako nepremičninsko agencijo.

Če boš še kdaj tako jezna, da boš rabla v KR kavico, pokliči. GSM ti sporočim na privat. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Drugače sem v redu, le ne vem, zakaj me tolk skoz boli v predelu nožnice. In to vsakič, ko hodim, se preoblačim, dobro je samo ko sedim ali ležim. A vas tudi tam notri kaj boli? :(

Udb -> oktobrčice (17.5.2005 9:54:50)

Men je pa danes tako slabo. Pa čist švoh se počutim. Komaj sedim za rač., da ne govorim, da ni nobenega učinka od mene!! :(( Kaj je zdaj to??

muriel -> oktobrčice (17.5.2005 10:29:27)

zivijo punce!

ej, Udb, verjetno bo vreme. jaz sem se vceraj pocutila totalno slabo in kar neka tesnoba me je dajala. slabo mi ni delalo ze vec tednov, potem pa kar naenkrat. ni se mi zdelo, da so cesnje krive, saj sem jih pojedal le par. in zdelo se mi je, da sem blazno zivcna, ceprav nisem imela razloga.jaz si nekako mislim, da malo problemov spada v paketu; vcasih pospika, nizek pritisk in podobno.

tudi ne vem, kje je tista bajna energija in nosecniski sij, ki naj bi se pojavil v 4M?!

soncek&luna -> oktobrčice (17.5.2005 10:30:39)

cmokec, thx za stevilko...zadnje case sem kar velik v kr, kjer imam frendico...ce ne se pa lahko tudi me zmeniva...drugace pa trenutno zivim v preserjah pri radomljah...
mene pa spet zaprtje matra :(...drugace pa sem fizicno ok...
malce me spika v spodnjem delu trebuha, samo mislim, daje to od zaprtja...
psiha me daje zaradi ":love:", samo tudi to bom prezivela

muriel -> oktobrčice (17.5.2005 10:39:05)

se to! rada bi kaj naredila za telo, pa razen sprehodov res ne vem kaj bi? vecina vadbe, ki sem jo prej delala se mi zdi neprimerna za nosec., tista nosecniska telovadba, ki jo vidis v revijah pa se mi zdi tako upokojenska in ne se za sedaj?

soncek&luna -> oktobrčice (17.5.2005 10:44:23)

jaz bom zacela hodit na telovadbo, sicer ne vem iz kje si muriel...v lj oz. v ind.coni Crnuce je Fit&Fun, kjer imajo organizirano vadbo posebej za nosecnice in se imenuje Fit za dva ;)...verjetno imajo tudi drugi fitnes centri posebne vadbe

cmokec -> oktobrčice (17.5.2005 11:18:19)

Udb, sem vidla zdele tvojga bušija v albumu. Lepo raste :bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:

Udb -> oktobrčice (17.5.2005 11:35:26)

Ja, cmokec - zdaj je že kar ena bula! ;) Kako pa tvoj?

Anonimen -> oktobrčice (17.5.2005 11:44:50)

muriel, kot da bi jaz napisala tvoj post...Od 20.4 mi ni bilo slabo , včeraj pa pojem pest češenj in...bruhanje, driska.....tako napet trebuh kot da sem v devetem mesecu...da ne govorim o tesnobi....
Včeraj sem prvič izjavila (mami), da ne vem kaj vidijo v tej nosečnosti. Mislim , edina stvar , ki me drži pokonci je to zlato bitjece, ki bo kmalu prišlo..Al slabost, al krči, boleče prsi, vrtoglavice, zaprtost-driska, prva strija....mah, evo sem se malo potožla, zdaj mi je lažje:)- O nosečniškem siju pa ne duha ne sluha...

cmokec -> oktobrčice (17.5.2005 11:54:17)

Udb, moj trebušček je večji, je bilo že v prvo tako. :)-:)-:)-:)-

sandra25 -> oktobrčice (17.5.2005 11:58:26)

Ojla punce, jaz pa ravnikar prihajam iz tretjega pregleda. naredili so mi ta hormonski presejalni test in upam, da me v naslednjem tednu ne bodo nič klicali iz Kliničnega centra Ljubljana, saj si potem lahko oddahnem, da je z mojo pikico vse v redu. sestra me je tudi malo okregala, da sem se preveč zredila, saj vem, da ima prav saj sem v enem mesecu pridelal kar 3 kg. Moj mali :duda: mi je malo ponagajal, saj mi nikakor ni hotel pokazati spola, ampak nama je z G. vstrajno kazal ritko. A kljub temu sem v 9nebesa, saj sem spet videla najino malo bitjece. Presrečna sem.

Zanima me punce, če se mogoče kateri tudi dogaja to kar se meni. Namreč po dojkah se mi zelo, zelo intenzivno vidjo velike žile, v bistvu imam dojki čisto modri od teh žil, žile niso izbočene samo močno vidne, zgleda prav grozno.

lep dan vsem :nosecka:, Sandra, 16t 6d.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (17.5.2005 12:20:26)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

soncek&luna -> oktobrčice (17.5.2005 12:37:29)

se strinjam s tabo nalin...tudi jaz bi kar naprej :sloncek:...zal to ni vec mozno :((, ker me je ":love:" zapustil...si bom morala kak pripomocek kupit :ups: ali pa novega loverja ;)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (17.5.2005 12:46:02)

soncek&luna -> oktobrčice (17.5.2005 12:55:45)

nalin, ne vem kako bo.. zna presenetit pa tudi razocarat...zaenkrat sem ga dala na stranski tir...kakrsnakoli sprememba na bolje bo samo dobrodosla...imam pa obcutek, da bo bolje, ko bo malcka zagledal...ponavadi me obcutek ne vara:zmeden:...
za :sloncek: bom pa poiskala ljubimca :ups:...kakega od prej :)-...;)

sandra25 -> oktobrčice (17.5.2005 12:59:04)

Sonček˛˛luna ti si kar poišči ljubimca, saj pravijo, da se nosečki ne sme ničesar odreči kar se ji zalušta, torej če se ti lušta :sloncek: takoj poišči ljubimca.

soncek&luna -> oktobrčice (17.5.2005 13:06:13)

no vam bom porocala, ce bom imela sreco :ups:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (17.5.2005 13:13:59)

bena -> oktobrčice (17.5.2005 13:47:06)

Pozdravljena Sandra! Tudi jaz sem bila v petek na THT testu. Zanima me, ali mogoče veš, v kolikšnem času so gotovi izvidi.

sandra25 -> oktobrčice (17.5.2005 14:19:22)

Bena !
Meni je moj G. rekel, da če bodo izvidi slabi, da me bodo v roku enega tedna ( morala sem mu dati mojo GSM številko )poklicali kar direktno iz ljubljanske porodnišnice. Če pa me v roku enega tedna ne bo nišče poklical to pomeni, da so izvidi dobri in me bodo počakali pri mojem G. do naslednjega pregleda, ki ga imam 14.06.

soncek&luna -> oktobrčice (17.5.2005 15:16:46)

ufff punce,
kako je mene zacel bolet v spodnjem delu trebuha...:zmeden: pa se kriz in glava .... upam, da se me spet kaka viroza ne loteva...pa ravno danes sem si kupila vitamine in minerale za nosecnice :((

Stran: [1]