POTENJE (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Po porodu

Sporočilo

Anonimen -> POTENJE (14.5.2009 12:01:01)

Sicer je že 11m po porodu,ampak jaz se tako potim da je groza.Iz mene teče od jutra do večera.Lase imam okrog obraza nonstop mokre.Da ne govorim kak imam obraz,pa po hrbtu.Za znoret.Zanima me,je možno,čeprav je že kar nekaj časa po porodu,da imam kaj narobe z hormoni?Ker prej nisem nikoli švicala.
Obstaja kaka stvar,da bi se nehalo to potenje?Naj grem k osebnemu zdravniku al kam?To me zelo moti,sploh,ker grem kmalu v službo in me je kar strah,kako bo,ko bom tam imela še haljo oblečeno,najbrž me bo pot zalil[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

end1 -> RE: POTENJE (14.5.2009 13:09:54)

pojdi k svojmu splošnemu zdravniku, mogoče te da na pregled hormonov. 

žab*ca -> RE: POTENJE (14.5.2009 21:11:41)

Ne da bi strašla,ampak potenje je lahko tudi ob nepravilnem delovanju ščitnice.

fusia -> RE: POTENJE (15.5.2009 7:45:12)

Le pojdi se pokazat k zdravniku, najprej k splošnemu. Čeprav verjetno ni nič narobe, . Meni je bilo po porodu še kakšno leto ves čas vroče, občasno pa zelo vroče, samo potila se pa nisem kaj pretirano.

Taddy78 -> RE: POTENJE (18.5.2009 18:57:33)

Pri meni je podobno.
Prej sem lahko šla v savno in po 10 minutah ni iz mene prišla niti ena kapljica, sedaj pa se že ob malo večjem naporu spotim (ne pretirano, ampak napram prej je kar razlika)...

mama2009 -> RE: POTENJE (19.5.2009 18:21:08)

oj.

koliko časa pa je minilo od poroda?

Pri meni je 2 meseca in od poroda naprej oma moj pot tako izrazit vonj. ne pomagajo mi niti več deodoranti.

a je pri tebi isto?

IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78

Pri meni je podobno.
Prej sem lahko šla v savno in po 10 minutah ni iz mene prišla niti ena kapljica, sedaj pa se že ob malo večjem naporu spotim (ne pretirano, ampak napram prej je kar razlika)...

arabela* -> RE: POTENJE (24.5.2009 13:02:17)

pojdi h ginekologu,naj te da na test za estrogen..včasih rad ponagaja,sploh če imaš takšne simptome..

Taddy78 -> RE: POTENJE (24.5.2009 14:51:17)

Vonj potu je izrazitejši samo v času pred menstruacijo, drugače pa je vse isto. S tem da sem se celo nosečnost šprejala samo z enim (parfumi in nekateri deodoranti so mi tako smrdeli, da mi je šlo na bruhanje), sedaj pa jih skoraj mesečno menjavam.

marjetica8 -> RE: POTENJE (25.5.2009 12:31:33)

pri meni e minilo šele slab mesec od poroda in opažam podobno. Prej se nikol nisem potila, še če sem šla laufat sem se komaj kaj spotila, zdej je pa obupno in tudi vonj je izrazitejši...tudi jst se sprašujem kaj nej nardim...

Stran: [1]