Spomladanski žulji ... !!!%&!!?@# (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje

Sporočilo

Anonimen -> Spomladanski žulji ... !!!%&!!?@# (14.5.2009 9:58:38)

Eto, prišla je pomlad, udobne zimske čevlje smo že pospravili, počasi bomo pospravili tudi superge in obuli japonke, balerinke, sandale, itd. In kje je problem? Vsaj pri meni je problem, da ko preklopim na to poletno obutev, sem vsaj 2 meseca konstantno ožuljena ... trenutno imam na vsaki nogi žulj na podplatu, na petah ogromnega in na narti na vsaki nogi po kake 3 ... jaz ne vem, al imam samo jaz tako občutljive noge al kaj narobe delam?! Si lahko kupim čevelj sredi poletja, ga nosim ful in me ne bo ožulil ... ga dam na spomlad ponovno gor, bom pa takoj vsa mehurjasta [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ... a se to še kateri dogaja in kaj naredite v zvezi s tem?

Arwenko -> RE: Spomladanski žulji ... !!!%&!!?@# (14.5.2009 10:04:17)

Na žalost se mi v takšni meri ne dogaja, se mi je pa včasih pri vsakem novem čevlju, ne glede kako dragem in udobne, tudi pri teniskih. Meni je pomagala redna profesionalna pedikura, ne tista domača, tisto sem itak delala skoz in od takrat imam manj težav z nogami. Pa absolutno kupujem samo še drage čevlje, no predvsem zelo kvalitetne, izogibam se na daleč tem poceni variantam. Za domačo nego nog pa uporabljam od Oriflame eno kremo z avokadom, ki je tudi super. 

Anonimen -> RE: Spomladanski žulji ... !!!%&!!?@# (14.5.2009 10:10:24)

Kaj pa pomaga pedikura, če se mi delajo žulji na zgornji strani podplata ... na narti? In to od balerink, katere so mi prejšnje poletje praktično prirasle k nogi, ko sem bila skos v njih ... letos sem pa krvav žulj dobila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image].

citrončica -> RE: Spomladanski žulji ... !!!%&!!?@# (14.5.2009 10:42:10)

Poskusi nove obliže, Compeed, v lekarni ali DMu jih dobiš, nalepiš na žulj, pa lahko nosiš čevlje, ki so te prej pžulile, pustiš pa ga, da sam odpade, ne trgaj ga stran, če imaš žulj spodaj, ker boš še kožo odtrgala, jaz jih tudi preventivno nosim zdaj, ravno barelinke, najbolj shojene, so največji problem....pa meni res pomaga, jaz mam tanajvečje, za na prst sem pa enega kar razstrigla, in je tud OK..

Felicita -> RE: Spomladanski žulji ... !!!%&!!?@# (14.5.2009 17:25:27)

meni je pa pomagl hansaplast spraj proti žuljem... u bistvu ustvari tako gladko plast na koži, da se potem čevelj ne drgne direkt na kožo ampak ob tisto 'plast' in je blo res mnogo boljš.

Anonimen -> RE: Spomladanski žulji ... !!!%&!!?@# (14.5.2009 21:32:19)

Ja saj te obliže sem si šla zdaj kupit ... sem si jih polepla po nogah in potem šla na bazen (brihta jaz) in so se mi delno odlepili pa še mehur sem si pol predrla, ko sem ga dol potegnila ... tak da zdaj sem si z navadnimi flajštri polepla noge, pa prej počene žulje namazala z Bepantenom plus, pa bom še nekaj časa v supergah ... potem ko se mi pa pozdravijo si bom pa noge spet preventivno s temi obliži polepila, da se mi malo navadijo na te poletne čevlje, potem pa upam, da bo do prihodnje pomladi mir [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].

s. -> RE: Spomladanski žulji ... !!!%&!!?@# (28.5.2009 13:59:40)

No, za žulje vam svetujem olje 33!

Kaneš kapljico ali dve na obliž in zalepiš čez ( čez noč zgine) ali pa na nogavico ali čevelj!
Res učinkovito, pa še za 100 drugih reči se ga uporablja! Če katera želi...se mi javi...

Stran: [1]