Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Hotel Pinija v Petrčanah/Zadar 17.5.2005 8:55:02
|
|
|
|
Miško
|
Malo prelistavam kataloge za na morje (hja, saj vem, da sem malo kasna), pa se mi še najbolj zdi ta hotel v Petrčanah. Pa me zanima, če je kdo že bil v njem in kako je. Imamo pa 7 mesečnika, ki bo takrat star 8 mesecev. Namen imamo vzeti dvoposteljno sobo s klimo in balkonom. Kako se obnese s takim otročičem na morju v hotelu? Me malo maltra ta letošnji dopust, ker zadnjih 20 let nisem bila na Hrvaškem na morju, ampak sem potovala, zdaj pa nimam pojma, kam in kaj naj... Smo se pa odločili, da se bomo prilagodili našemu drobižku, ki mora vsaj 2 uri dopoldne in 2 uri popoldne nekje v miru spati, sicer je nesrečen. Bi pa bila vesela še kakšnega konkretnega predloga za morje/plaža s kamenčki/senčka/Kvarner ali Dalmacija. Hvala Miško&Matija
|
|
|
|
Hotel Pinija v Petrčanah/Zadar 17.5.2005 9:04:08
|
|
|
|
tjaga
|
Mi smo bili za letošnje praznike blizu Petrčanov in smo se šli kopat v Pinijo (morje je blo namreč še hudo brrrrrrrr). Prvi vtis, ki sem ga dobila je bil zelo pozitiven. Urejen, čist, prijazno osebje (upam,da ni bla samo prijazna izmena). Kako pa je tam, če bivaš dalj časa pa žal ne vem povedati. :kava::kuza::kava::kuza:
|
|
|
|
Hotel Pinija v Petrčanah/Zadar 17.5.2005 10:01:05
|
|
|
|
mojchka
|
MI smo bili sicer tam pred 4 leti, ko hotel še ni bil tako obnovljen, a smo bili ZELO zadovoljni. Fajn je, ker je hotel na polotočku, v gozdičku in tam ni prometa. Pa še ogromno sence imaš skoraj na plaži. Sobe so prijetne. Osebje je zelo prijazno (če si seveda tudi ti z njimi prijazen). Ker smo mi imeli samo polpenzion (zajtrk, včerja), nam je šef strežbe zastonj zrihtal kakšno juhico ali kaj podobnega za kosilo za hčerko (takrat je imela eno leto). Ma, jaz imam same pohvale. (No, razen plaža... betonska... če si imel mokre noge, se je precej drselo). Sicer pa je prav blizu tudi en košček plaže, kjer je pesek...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?