Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Evo, še en talent (OMG!!) 14.5.2009 8:41:41
|
|
|
|
urška
|
grozno. kaj vse ljudje naredijo za 5 minut na TVju
|
|
|
|
RE: Evo, še en talent (OMG!!) 14.5.2009 8:52:12
|
|
|
|
oka
|
kako smrdljiv talent! Ampak ogledov tegale talenta je pa kar dosti.
|
|
|
|
RE: Evo, še en talent (OMG!!) 14.5.2009 8:59:00
|
|
|
|
Snoopyka
|
joj se mis pa res smilijo tisti ki so bli tle v dvorani... tala bi res mogu na kako terapijo. me zanima ja kje pa je vadu? če je doma pol sigurno sam živi
|
|
RE: Evo, še en talent (OMG!!) 14.5.2009 9:01:39
|
|
|
|
Snoopyka
|
ta pa ja lepo pleše lol....mene bi blo sram če bi jo poznala
|
|
[Brisano sporočilo] 14.5.2009 9:05:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Evo, še en talent (OMG!!) 14.5.2009 9:05:38
|
|
|
|
Snoopyka
|
no njej pa je mikrofon ponagajal revica
|
|
RE: Evo, še en talent (OMG!!) 14.5.2009 9:10:12
|
|
|
|
špelin@
|
|
|
|
|
RE: Evo, še en talent (OMG!!) 14.5.2009 9:10:15
|
|
|
|
Blueberry
|
Boga punčka.
|
|
RE: Evo, še en talent (OMG!!) 14.5.2009 9:12:18
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Svašta
|
|
RE: Evo, še en talent (OMG!!) 14.5.2009 9:26:15
|
|
|
|
ZARA
|
Dreambears?
|
|
RE: Evo, še en talent (OMG!!) 14.5.2009 9:45:49
|
|
|
|
Volga
|
Tale prdljivec ima talent, mislim takole po glasbi prdeti je umetnost. lahko poskusite. Drugače pa...pri Susane Boyle še vedno ratam solzna, pa sem jo že nevem kolikokrat gledala. Zakon od ženske.
|
|
|
|
RE: Evo, še en talent (OMG!!) 14.5.2009 9:49:59
|
|
|
|
oka
|
Drugače pa...pri Susane Boyle še vedno ratam solzna, pa sem jo že nevem kolikokrat gledala. Zakon od ženske. Enako, vsakič ko začne pet s tistim svojim fenomenalnim glasom me spreleti. Enostavno najboljša je!! Ampak meni se pa žirija včasih pošteno smili. Mislim, meni je nerodno za te "talente" (sploh tisto teto, ki misli da zna pet) ampak jaz lahko zadevo ugasnem oni morajo pa to v živo poslušat, gledat in celo vohat.
< Sporočilo je popravil oka -- 14.5.2009 9:50:58 >
|
|
|
|
RE: Evo, še en talent (OMG!!) 14.5.2009 9:54:05
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka Drugače pa...pri Susane Boyle še vedno ratam solzna, pa sem jo že nevem kolikokrat gledala. Zakon od ženske. Enako, vsakič ko začne pet s tistim svojim fenomenalnim glasom me spreleti. Enostavno najboljša je!! Ampak meni se pa žirija včasih pošteno smili. Mislim, meni je nerodno za te "talente" (sploh tisto teto, ki misli da zna pet) ampak jaz lahko zadevo ugasnem oni morajo pa to v živo poslušat, gledat in celo vohat. Ah, pa saj uživajo v tem. itak jih lahko prekinejo, kadar želijo, saj veš, važno, da je šov. Uf, kolk je pa Simonček dober
|
|
|
|
RE: Evo, še en talent (OMG!!) 14.5.2009 9:59:15
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka Ampak meni se pa žirija včasih pošteno smili. Mislim, meni je nerodno za te "talente" (sploh tisto teto, ki misli da zna pet) ampak jaz lahko zadevo ugasnem oni morajo pa to v živo poslušat, gledat in celo vohat. Meni pa ne Itak tega ne delajo za "đabe"
|
|
|
|
RE: Evo, še en talent (OMG!!) 14.5.2009 10:30:07
|
|
|
|
oka
|
Ah, pa saj uživajo v tem. itak jih lahko prekinejo, kadar želijo, saj veš, važno, da je šov. Uf, kolk je pa Simonček dober user posted image Ma ja, itak je pa fino opazovat kake face pokajo med poslušanjem. Npr. Simon (ki je btw res za hmm...) je Susan Boyle gledal kot da je zaljubljen šolarček . Jim je pa treba priznat, da imajo kar nekaj potrpljenja, ker jaz bi tisto teto, ki misli, da zna pet z odra odnesla samo da bi bila tiho.
|
|
|
|
RE: Evo, še en talent (OMG!!) 14.5.2009 10:33:00
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka Ah, pa saj uživajo v tem. itak jih lahko prekinejo, kadar želijo, saj veš, važno, da je šov. Uf, kolk je pa Simonček dober user posted image Ma ja, itak je pa fino opazovat kake face pokajo med poslušanjem. Npr. Simon (ki je btw res za hmm...) je Susan Boyle gledal kot da je zaljubljen šolarček . Jim je pa treba priznat, da imajo kar nekaj potrpljenja, ker jaz bi tisto teto, ki misli, da zna pet z odra odnesla samo da bi bila tiho. Ja, tako lep je bil
|
|
|
|
RE: Evo, še en talent (OMG!!) 14.5.2009 10:36:48
|
|
|
|
oka
|
Ja, tako lep je bil user posted image tebe je pa res čisto začaral.
|
|
|
|
RE: Evo, še en talent (OMG!!) 14.5.2009 10:38:46
|
|
|
|
Šaki
|
o za crknt. meni sta bla do tdj še daleč najboljša ena dva tipa k sta neki pela.tko pa musko delala zraven.ma ne moprem se spomnt, je blo že tud tukj objavljeno.jooooj.pomagite.....
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?