Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Sedaj spimo sicer celo noč, ampak.......... 17.5.2005 8:20:02
|
|
|
|
Bejba
|
hruo = hrup :zmeden2:
|
|
|
|
Sedaj spimo sicer celo noč, ampak.......... 17.5.2005 8:22:38
|
|
|
|
Anonimen
|
ja naša je tut ob 6h kr auf. nimaš kej. včasih ji rata potegnit do 7h, ampak takrat smo gotov ponoč afne guncal :)- lp, lara
|
|
|
|
Sedaj spimo sicer celo noč, ampak.......... 17.5.2005 8:27:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo, Pri nas isto. Prej je spala od 8-ih zvečer do 7-ih, 7:30 zjutraj. Imeli smo se SUPER!! Zdaj pa (cca.1 teden) se zbudi ob 5-ih (ali 5:30) in je čisto spočita. Nič ne joka (takoj), ampak se smeji, ropota z igračami itd. Pol pa moramo vstat sicer... Danes (po ne vem kolkem času) sem bila v službi že pred 8 uro (prej mi je bilo težko pridet do 8:30). Danes bom testirala ta malo. Jo bom dala kasneje spat.
|
|
|
|
Sedaj spimo sicer celo noč, ampak.......... 17.5.2005 8:29:27
|
|
|
|
Bejba
|
Ah Rebeka, mi smo že vse živo probal, pa nič ne pomaga. Če ga damo spat ob 19h, 20h ali 22h, je zjutraj isto, tako da se moramo sprijazniti, da se naš sonček že sedaj drži reka: Rana ura, zlata ura :)-.
|
|
|
|
Sedaj spimo sicer celo noč, ampak.......... 17.5.2005 8:32:10
|
|
|
|
Anonimen
|
hm...razmišljam...Moram nekaj pogruntat, saj sem starejša, bolj izkušena od ta male...
|
|
|
|
Sedaj spimo sicer celo noč, ampak.......... 17.5.2005 9:31:50
|
|
|
|
puncica
|
Ja pri nas je neki podobnega, tamala se zbudi takrat ko gre ati v službo, jst jo kr pobašem v svojo postlo, pa tam mal laufa, potem pa se name uleže pa zaspi nazaj.:)- Pol pa še eno urco spi, pol pa itak ustanemo tam okol 7 do pol osmih.
|
|
|
|
Sedaj spimo sicer celo noč, ampak.......... 17.5.2005 9:43:55
|
|
|
|
leah
|
ja ej moja skoraj pet mesecov stara punčara spi celo noč tam nekje od 8ih zvečer,se morada včasih enkrat ponoči zbudi,da poje malo mleka,pol jo pa zmanjka,no posledično je potem pokonci že ob 05:30,v najboljšem primeru ob 05:40. Bi rekla,da se je naspala. Danes pa zanašč,nisem vstala ob 05:30,sem ji dala samo flaško mleka,nič je nisem previjala,in je potegnila še za eno uro.Zdi pa se mi,da je vedno bolj zgodnja:zmeden: Je pa luštno,kljub moji zaspanosti,ker me vedno zbudi njeno čebljanje in smehec:sloncek::love:
|
|
|
|
Sedaj spimo sicer celo noč, ampak.......... 17.5.2005 10:20:48
|
|
|
|
HuAnita
|
Kaj potem počnete ob 5.00?! Se igrate ali kaj?! Jaz jo previjem, pustim nagico vsaj 15 minut, poooočasi oblečem, ziza, pa nazaj spančkat...
|
|
|
|
Sedaj spimo sicer celo noč, ampak.......... 17.5.2005 10:21:23
|
|
|
|
HuAnita
|
Se pa strinjam - raje bi vstajala ob 5.00, pa da mi spi vso noč, kot takole:((
|
|
|
|
Sedaj spimo sicer celo noč, ampak.......... 17.5.2005 11:08:22
|
|
|
|
Bejba
|
Pimpa, kaj pa je tebe danes pičlo :zmeden:? Preberi si moja zadnja dva stavka, pa boš videla, da sem več kot zadovoljna. Najin sonček je zlat in do sedaj nama je uspelo vse kar sva si zadala (že pred rojstvom) - spi sam v svoji sobici od 3. mesecev, sedaj spi pridno celo noč, zelo lepo je po žlički in s hrano nasploh nimamo nobenega problema, zaspi vedno sam, ni ga treba ujčkati (nikoli ga ni bilo treba) in še bi se dalo naštevati. Nekaj je s seboj prinesel na svet, nekaj pa se ga je pač počasi dalo naučiti (skozi igro oz. z vstrajnostjo). Upam, da imaš samo slab dan in en šopek :rozica::rozica::rozica: zate. LP; Bejba
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?