Kozorogi (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Špela -> Kozorogi (16.5.2005 23:15:24)

Kakšni so kozorogi?

ajat -> Kozorogi (16.5.2005 23:24:07)

fantasticni ;)

PiaM -> Kozorogi (16.5.2005 23:27:27)

Z rogi ;)

buča -> Kozorogi (17.5.2005 6:28:51)

Pa poglejmo.Moja mami je kozorog-je odlična
Moja stara mama je kozorog-odlična
Moj fant je kozorog-dobrega srca
Moja prababica je kozorog-se dobro drži za svoja leta
Na vseh piše napis:MADE IN HEAVEN!!!!!!!!!!!!:angel:
To so zeeeelooooo dobri ljudje,z njimi imam dobre izkušnje,tud poznam veliko kozorogov izven družine-z vsemi se štekam.A boš imela kozorogca,al ga že imaš?A si ti?V vsakem primeru,ti :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
LP:rozica:

dory -> Kozorogi (17.5.2005 7:09:45)

o spela :zmeden2:...kozorogi so ok...majo sicer roge,ampak so meni osebno ful ok :):bravo:

Anonimen -> Kozorogi (17.5.2005 7:40:47)

Šizofreniki....:)- pa picajzlasti...pa ob jutri h neznostni...:)-
Aja, sam to verjetno ni zato, ker je kozoeog :zmeden2:

dory -> Kozorogi (17.5.2005 8:00:48)

haha al bina...jabolko ne pade dalec od drevesa ane :):)-

Anonimen -> Kozorogi (17.5.2005 8:27:56)

Od taščinga drevesa, ja :)-:)-

Mali je oven.

mehurčica -> Kozorogi (17.5.2005 8:48:04)

David je kozorogec-hja, se trudi, da gre vse po njegovih načrtih.:)-Seveda se ne pustimo vedno.

Moja sestra- super človek, delovna, seveda more spet vse potekat po enem načrtu,...

Moja teta-super človek, prijazna, sicer malo preveč ustrežljiva, spet vse po načrtih,...

V glavnem velja za kozoroge, da so delovni in da imajo tak en zarisan kvadratek, v katerem se nahajajo vse njihove aktivnosti...Če se kaj znajde zunaj tega kvadratka, so totalno zmedeni.

Npr.:moja sestra je ponavadi imela atijev avto. In en večer ji jaz rečem, da ga drug dan rabim. Uhhh, panika...kaj pa zdaj...a bo mogla it z busom...ali bi raje počakala na mene, da jo peljem...:)-
Ja, je še par takih primerov zmedenosti, ko ne gre vse po zarisani črti.:)-

Jaz se dobro razumem s kozorogeci. Upam, da se bova tudi s sinekom večinoma razumela.:)

Pilar -> Kozorogi (17.5.2005 13:07:48)

Jst poznam tud neki kozorogov, ampak nobene pohvale....ženske še kar, ma moški,....

Bejba -> Kozorogi (18.5.2005 20:08:31)

Jaz sem kozorogec. Kaj naj rečem - sem večna optimistka, ambiciozna, delovna, velik družinski človek (moj idealni večer je ko smo vsi trije skupaj doma in se cartamo), picajzlasta, trmasta (ja tale lastnost zna bit kar huda ;)).
To je to, kaj več bi mogel pa moj :love: povedati, pa ga žal sedaj ni doma.

Bejba -> Kozorogi (18.5.2005 20:10:48)

Aja, pa zelo sem organizirana - tako v službi, kot doma. Znam se organizirat, da mi znese vse naredit kar si zadam in ob tem nisem panična ;).

Gina -> Kozorogi (18.5.2005 20:13:44)

Fajn so kozorogi.
Edina napaka, zelo huda - čisto vse mora biti po njihovo. (Je rekla ena moja frendica, kozorogica: seveda, saj imamo vedno prav!)

Stran: [1]