Naši sončki (28. del) (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


nita -> Naši sončki (28. del) (16.5.2005 22:20:19)

Sem nas komi najdla, tak se strani tuki hitr obračajo, tko nas prestavljam mal viši.

Evo mene, izgubljene duše. Ceeeeeeelooooo večnost me ni blo gor.

:fis: najprej tole za tebe (ja, pa fenomenalno novo slikico imaš):

Ela, 04.02.2005

Pri nas je velik novega. Predvsem me ni blo nič na RR zato, ker je naša Ela zahtevala vso pozornost od mene. 14 dni je bla cele dneve sitna, pa nisem vedla zakaj, oz. se nisem hotla sprijaznit. Očitno se ni najedla, ker očitno nisem imela dost mleka. Sem sicer dobila nasvet tu na RR naj ji dodam, ker je verjetno lačna, pa se kr nekak nisem mogla in sem kr vstrajala samo pri dojenju. Pa še po nasvetu pediatra sem se ravnala, ker mi je rekel, da s težo napreduje in naj ostanem samo pri dojenju. Potem pa sem jo en dan popoldan previjala in je bil kakec strupeno zelen in me je kr panika zagrabla. Sem takoj klicala pediatra in ta mi je rekel, da to pa pomeni da bom mogla dodat. Pa sem. Prva flaška je bila večerja in 15 minut mučenja, predno je hotela popit. Smo obe :((, da so solze tekle v potokih.

Sedaj sem že potolažena, dojim jo samo še zjutraj in zvečer. Ni mi pomagal niti čaj, niti sezam. Očitno mi ni več usojeno. Samo da je naš sonček sit. Sedaj lepo povečirja in gre v posteljo in zaspi v roku 10 minut. Prej sem rabla tut eno uro in pol, da je zaspala, pa še to z muko in spanec je bil zelo nemiren. Zdej pa spi kot :angel:. Tut čez dan je čist neki drugega, kot je bla. Prav dobre volje je in nam je vsem v veselje. Kličemo jo smeškica, ker se sam smeji.

Za drugič bom že vedla (ko me bo popadla želje po naraščaju :)- ), čeprav mi je zelo žal, da je mogla Ela to prestajat.

Eto, tolk za danes, zdej grem pa mal RR čekrat, da pridem z novicami spet not.

Valči, teb pa pišem na privat, mam tak slabo vest, da me bojo glih zdej same kosti, tak me bo požrla.

Nočka.

Anita & Ela :rozica:




nita -> Naši sončki (28. del) (16.5.2005 22:42:01)

Ja še tole sem pozabla. Smo bli na prvi pikici. Malo je blo :((, ampak se je hitro potolažla. Znamo že vse, kar mormo za 3 mesece znat, velika je 59 cm in težka 5790g :bravo::bravo::bravo::bravo:.

L.P.




mala maja -> Naši sončki (28. del) (17.5.2005 10:06:25)

No pa se še mi mal javmo!

Naš mali je pa taka sitka ratal, ob enem pa pravi cukrček. Včerej smo bili sam trije doma :ups::ups: JAz pa Nika pa Luka in smo mal pel pa plesal, pa se je nik mtako smejal da je kaj. JE kar pel zraven. Bil je pa pokonci od pol petih pa do osmih-pa na koncu že tako tako siten da je kr padu v posteljo.

Nita kako ti je ratal dat po flaški mali Eli. Naš ne zagrabi in tud če potegne potegne dva požirka pol se pa kr kremži in joka :((:((:(( Aja ker mlekec ji daš????
Naš ni kakal že od petka, joj upam da bo danes kej spacal, po trebuščku se mu pa vse nekej petaka....:ups::ups:

Lep pozdravček od naju z Nikom:rozica:





Špacka -> Naši sončki (28. del) (17.5.2005 11:09:30)


Ojla!

O, Nita si le prilezla na plan;) sem mislila, da se ti je kaj zamerlo na RR:ups:

Me pa veseli, da sta z Elo uredili stvar:bravo:, čeprav verjamen, da je bil kar šok za obe, tole navajanje na flaško.
No jaz tud nimam več velik mleko, tako da ji sam še dvakrat na dan dam mal svojga mleka in pa dodatek:( saj za cel obrok tak nikol nisem mela:(( ja še vedno se občasno ne morem sprijaznit s tem, da mleka ni, čeprav se tolažim, da bo mogoče pri drugem otroku boljš:)-

Vidim da lepo napredujeta, Lina je pa že pri dveh mesecih velika 58,5 cm, se včasih zajebavava, da bova bankrotirala na njenih cotkah:) če bo mala tako rastla.

Zdaj pa letim, se je mala zbudila in je treba jest:love:

Lp Špacka&Lina




atinav -> Naši sončki (28. del) (17.5.2005 13:15:53)

Ojla punce!
No tudi mi smo pačasi že čisto na flaši...čeprav imam dosti mleka...naša :duda: se je odločil da bo jedel na joškici samo še ponoči, tako da si podnevi pumpam včasih pa dobi tudi kak dodatek. Sem bila tudi čisto razočarana...samo kaj čmo uglavno da je Tian sit in zadovoljen.
Ja drugače je tud pravi cukerček 9nebesa...full rad se smeji pa skos bi se pogovarjal in tudi midva vsaki dan pleševa:sloncek: mu res full paše, sploh če še na veliko zraven pojem...ja prav luštni so teli naši sončki a ne?

papa
:)




Lu -> Naši sončki (28. del) (17.5.2005 13:54:59)

Ojla!

naj na hitro izkoristim dokler še Maja aja. Ja tudi pri nas včasih poje flaša. Jaz z tem sploh nimam problemov, da ne bi hotla jest po flaši. Tudi kapljice ko ji dajem po žlički sploh ni problem. Upam, da bo tako tudi ko bo gosta hrana na vrsti.

Tudi mi se že pošteno smejemo pa krčimo in jezimo se tudi. Če katero zanima kako se Maja jezi naj mi pošlje e-mail imam posneto, he he. Sem se tako zraven smejala da je kaj. No v glavnem skot preseneča, kar je tudi prav.

Mi imamo zdr. 26., ampak slikanje kolkov tudi na isti dan, tako da nam bodo verjetno prestavili našo zdr. Baje mora videt izvid kako je z kolki:zmeden:

Ta teden bomo pa posteljico postavili. Končno. Samo še jogi počakamo ( je babi rekla za Majo najbolj in je naročila kar od Dormea ). No zdaj še čakamo.

Ta vikend gremo pa spet na morje :bravo::bravo: Aja slikce od čolna bom kmalu gor dala.

Napa Maja pa še vedno tako pridno spi ponoči da je kaj. He he je čisto po mamici, prava zaspanka.

Toliko za zdaj.

lp Lu in Maja:racka:




Stran: [1]