Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: rokavčki, plavalni obroč... 13.5.2009 14:12:33
|
|
|
|
Lunca1
|
naša je imela obroč, je imela rokavčke šele lani pri rokavčkih je edino to, da se težje sam drži nad vodo - glavo
|
|
|
|
RE: rokavčki, plavalni obroč... 13.5.2009 14:15:19
|
|
|
|
emaa
|
Oja dva sta imela rokavčke od 19 mesecev naprej, sta uživala, malo okoli poglej, so za različno stare, oz. so po kilaži.
|
|
|
|
RE: rokavčki, plavalni obroč... 13.5.2009 14:19:39
|
|
|
|
resnično srečna
|
jaz vem, da je naš pri 2 letih imel tiste velike oranžne rokavčke...in zmotno je to, da morajo biti rokavčki manjši...saj že logika pove, da večji ko so bolje držijo nad vodo...glej le, da bodo lepo oblikovani in ga ne bodo pod pazduho "žulili"... ...drugače pa so rokavčki veliko bolj priporočljivi, saj otrok lahko telo lepo položi v vodo...in v bistvu je v plovnem položaju kar obroč preprečuje... ...poskušajte si pomagati tudi s kako "tubo" oz. črvom...mi smo pri 3 letih vse skupaj odvrgli in splavali...pa ni bilo nobenega velikega napora ne za sina ne za starše...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: rokavčki, plavalni obroč... 13.5.2009 14:20:18
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: martand Lani smo sicer imeli fredov obroč a naša mala ni hotla biti v njemu. Se mi zdijo boljši rokavčki ker ji omogočajo več gibanja. Torej? Pri nas je bilo isto. Moj otrok je imel rokavčke pri manj kot letu in pol. So pa res različne velikosti, malo poglej po trgovinah.
|
|
|
|
RE: rokavčki, plavalni obroč... 13.5.2009 14:26:06
|
|
|
|
bskrle
|
rokavčki, raznih obročev nikoli niso marale
|
|
RE: rokavčki, plavalni obroč... 13.5.2009 15:50:53
|
|
|
|
t5t6
|
Rokavčke od 1 leta dalje. Pri nakupu pazi na obliko, da otroka ne žuli. V obroču se otrok ne more normalno gibati zato se mi zdi brez veze.
|
|
|
|
RE: rokavčki, plavalni obroč... 13.5.2009 22:41:53
|
|
|
|
metka_zone
|
Živjo! Tudi midva sva mu kupila rdeč fredov obroč,ampak ni bilo govora,da bi bil v njem,zato smo kupili še rokavčke pri 16 mesecih in ko je bil kak mesec starejši je znal plavati kužka,sedaj pa se učimo žabico.Se mi zdi,da je bolj svoboden v rokavčkih.Imajo jih tudi za takšne majhne in ti jih iz svoje izkušnje priporočam.Tudi mi bomo odstranili rokavčke čez nekaj mesecev,upam da bo uspelo... Lp
|
|
|
|
RE: rokavčki, plavalni obroč... 14.5.2009 8:00:50
|
|
|
|
ksenjak
|
Isto sem se spraševala jaz in ker jih nisem dobila, sem dala hčeri (21 mesecev) kar rokavčke od 3 let naprej, pa je bilo vse ok. Sem pa ravno včeraj videla v katalogu od Pikapolonice, da imajo tudi manjše. Sicer piše od 15kg, ampak se vidi, da so za manjše otroke. lp
|
|
|
|
RE: rokavčki, plavalni obroč... 14.5.2009 8:03:28
|
|
|
|
honey
|
Naš je bil pri 5 mesecih v obroču s hlačkami, pri 1 letu pa je plaval z rokavčki, ker za obroč ni hotel niti slišati več. Tako da definitivno rokavčki - veliko več svobode dopuščajo otroku.
|
|
RE: rokavčki, plavalni obroč... 14.5.2009 8:47:24
|
|
|
|
bori2
|
Do enega leta v obroču s hlačkami, sedaj pri dveh uživa z rokavčkih.
|
|
|
|
RE: rokavčki, plavalni obroč... 14.5.2009 21:12:38
|
|
|
|
Shorty_
|
od 8mesecev naprej rokavčke ki piše od 3 leta naprej, nobenega problema, glej samo da niso ostri robovi
|
|
|
|
RE: rokavčki, plavalni obroč... 15.5.2009 12:13:29
|
|
|
|
2srcka
|
Jaz nikjer ne dobim manjših rokavčkov od 3 let ali od 15 kg. Naša je bolj drobna in ima komaj 10,5 kg. Bom res vzela te večje. Upam da ne bo problema (ne vem kaj naj bi bilo narobe če ima večje).
|
|
|
|
RE: rokavčki, plavalni obroč... 15.5.2009 18:23:28
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: martand Jaz nikjer ne dobim manjših rokavčkov od 3 let ali od 15 kg. Naša je bolj drobna in ima komaj 10,5 kg. Bom res vzela te večje. Upam da ne bo problema (ne vem kaj naj bi bilo narobe če ima večje). Mogoče bi ji lahko dol drsnili (čeprav dvomim, ker ponavadi so kvečjemu vsi preozki) ali da bi bili širši kot njena nadlaket.
|
|
|
|
RE: rokavčki, plavalni obroč... 15.5.2009 22:56:44
|
|
|
|
bumerang
|
Fredija, ampak smo kmalu prešli na oranžnega, ker ne dviga trupa tako v zrak, potem pa pri letu in pol na rumenega. Pri treh letih in pol je pa itak splaval. Obstaja pa še en fajn pripomoček slovenske izdelave, ki se imenuje Paski. So v bistvu kot neki rokavčki, ki se jih da na hrbet v višini prsi in fiksira okoli trupa in otroka dvignejo v zrak tako da lahko prosto plava z rokami in nogami, mi smo jih kar precej uporabljali.
|
|
RE: rokavčki, plavalni obroč... 16.5.2009 10:05:12
|
|
|
|
2srcka
|
Bumerang, kje pa se da kupiti Paske?
|
|
|
|
RE: rokavčki, plavalni obroč... 16.5.2009 10:19:25
|
|
|
|
nejcko
|
Do enega leta obroč s hlačkami, potem pa rokavčki.
|
|
|
|
RE: rokavčki, plavalni obroč... 17.5.2009 21:43:00
|
|
|
|
N _ B
|
od 2.leta dalje rokavčke
|
|
|
|
RE: rokavčki, plavalni obroč... 17.5.2009 21:49:44
|
|
|
|
zez76
|
Meni je pa na razvojni predlagala rešilni jopič!
|
|
|
|
RE: rokavčki, plavalni obroč... 20.5.2009 21:56:34
|
|
|
|
barbara_s
|
Lani, ko je bila mala stara 2 leti, smo poskusili z rokavčki. A glej ga šmenta, otok se je kar potopil :) Imela je prekratke rokice za svojo težo in so roke splavale gor, glava pa direktno pod vodo. Tako da to ni delovalo. Je pa moj oče enkrat pozabil vzeti na plažo s sabo fredov obroč in da otrok ni bil nesrečno na kopnem, je naredil "obroč" iz vrvic in zvitih, na pol prerezanih armafleksov. Tamala je uživala, ker je bila cela v vodi, potopila se pa ni. Bom pogledala, če imam kakšno slikico tsitega čudeža. Letos sva z malo hodili na plavanje in smo plavali samo s plavalnimi kačami. Mala zdaj noče niti slišati o kakšnem obroču, ker je obroč za dojenčke. Velike punce plavajo s kačo! Na morju je to morda malo težje, če nisi ravno zelo siguren plavalec. Otroka je treba res 100% gledati, da se ti ne zvrne s kače. Bomo poskusili, pa potem jeseni poročam :) Aja, pa rešilni jopič tudi ni slaba stvar.
< Sporočilo je popravil barbara_s -- 20.5.2009 21:57:09 >
|
|
|
|
RE: rokavčki, plavalni obroč... 20.5.2009 21:58:00
|
|
|
|
pipic
|
Plavutke in rokavčke,od treh let dalje plava samo z plavutkami
|
|
|
|
RE: rokavčki, plavalni obroč... 21.5.2009 12:08:20
|
|
|
|
2srcka
|
Barbara_s, si me kar prestrašila in zdaj spet ne vem kaj kupiti pa sem bila že za rokavčke. No verjento bom kar rokavčke inše kaj drugega....
|
|
|
|
RE: rokavčki, plavalni obroč... 21.5.2009 18:11:49
|
|
|
|
frtalja
|
mojemu malemu obroč ni pretirano všeč tako, da je začel rokavčke uporabljati pred prvim letom in čeprav je precej suhe sorte mu nikoli niso zdrknili. Pozorna bodi na nenapihljivi del rokavčka, da je ožji in seveda na ostrino roba. Poglej v BC rokavčke Disney
|
|
|
|
RE: rokavčki, plavalni obroč... 22.5.2009 13:12:21
|
|
|
|
2srcka
|
Prav te Disney-eve rokavčke sem imela namen kupiti.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?