Driska???? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

anitaz -> Driska???? (16.5.2005 21:47:35)

Moja skoraj dva meseca stara Tjaša je spet imela čiiiisto tekoče blato,rjavo-rumenkaste barve??Pa to je zdaj že tretji dan!!!Ji pa dajem čajčka-Plantex,proti krčem,5-dan.Kaj to pomeni?Naj me skrbi,ker se to ne neha???

eva1 -> Driska???? (16.5.2005 22:01:01)

Če se dojita, je tašno blato normalno! moj Luka ima tudi čisto tekoče blato!
Če se ne dojita in če misliš, da ima drisko-in velikokrat odvaja blato, pazi da ne dehidrira in jo pelji jutri k dr!
Lp, Eva in Luka

Anonimen -> Driska???? (16.5.2005 22:07:12)

Jaz ne dojim, pa ima blato tudi velikokrat rumeno-rjavo in zelo tekoče. Jaz mislim, da je to zato,ker spije veliko čaja, pri nas je to komarčkov, no sedaj pa že zeliščni, ker nimamo več krčev.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Upam, da tako ostane.

Anonimen -> Driska???? (16.5.2005 22:08:34)

Kolikokrat na dan pa kaka? Zaradi Plantexa driske ne bi smelo bit, saj ta čaj je prav za dojenčke. Sicer se pa za drisko smatra tako tekoče blato, da je že sama voda, da na plenički sploh ne ostane ničesar. Pa blato naj bi tudi bilo normalno take zlate barve.

anitaz -> Driska???? (16.5.2005 22:53:00)

Šele zdaj lahko odgovorim,ker je ravnokar zaspala...

Se pridno dojiva:bravo: na plenički pa JE ostalo blato,čeprav sem jo takoooj previla,ko se je pokakala.Barve je pa res skoraj zlate.Potem naj me ne skrbi??Jaz mislim,da jo ta čajček,Plantex,fuuul prežene!!Ker ko ji ga dam zvečer,ko ima krče,se mi zdi,da se že po pol ure,oz. nakjasneje v eni uri,pokaka :zmeden:

Anonimen -> Driska???? (17.5.2005 6:44:28)

No, potem je pa najbrž res vse tako, kot mora biti. Me veseli.

Stran: [1]