Mina1 -> KAKO IZ LJ V PO ČE TI ODTEČE VODA (16.5.2005 21:43:35)
|
Meni je pri prvem odtekla voda med lulanjem, pa niti nisem vedela, le dozdevalo se mi je:zmeden: (rodila sem 6 dni po tretjem roku). Torej odtekla naj bi mi zjutraj, v porodnišnico me je moj pripeljal pozno popoldan, pa sem bila ful kregana, češ, če se hecam in tako, da bom pri drugem že vedela, da tako to ne gre. Po 16-tih urah matranja sem imela CR in mali se je okužil z mojo vodo in zaradi tega sva namesto 7 dni ostala notri 13 dni. Z vodo se ni za hecati, ampak ne vem, zakaj bi bile stopnice problem:zmeden: - čeprav mi je pa prijateljica povedala, da dobro, da je bilo potem vse v redu z mano in z malim, ker tole zaradi vode je lahko zelo narobe pri :duda:, lahko pride do nevem kakšne okvare pri glavici:zmeden: oz. možgančkih, če sem jo prav razumela:zmeden: In jaz na tvojem mestu ne bi upala v Postojno. Saj ne veš, če bo EA prijela oz. če bo porod tako potekal, da boš sploh dobila EA. In v LJ zelo dobro in lepo poskrbijo zate in za :duda:. Torej, odločitev pa je tvoja. Ti pa želim lep porod in zdravega in lepega:duda: pa-pa Mina1
|
|
|
|