pripomočki za dopust (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

taca -> pripomočki za dopust (16.5.2005 21:21:56)

A mi lahko katera pove, kaj vse poleg oblekic in hrane, rabim za malega za na morje. Gremo namreč prvič z otročkom, pa ne bi rada kaj pozabila. zanima me predusem za na plažo :morje: ( bazenček, obroček za plavanje...) Pa kje bi pol to kupla najbolj praktično.

Hvala in LP

taca in Mark

Mina1 -> pripomočki za dopust (16.5.2005 21:31:06)

Ne pozabi na mini lekarno - zelo pomembno;), ker ne veš, kdaj kaj prav pride, predvsem pri malemu.

Drugače pa za na plažo za malega:

- Bubchen peno za sončenje faktor 18 (se najlepše razmaže) - prevelik faktor ni priporočljiv, rajši večkrat namaži;)
- klobuček
- bazenček (da bo notri čofotal)
- kanglica, lopatka in Co.
- mogoče takšen mali čolniček za v morje (to se je pri nas fino obneslo, je notri vedno zaspal:)-:)-:)-)
- obročke z plavanje (naš ga ni maral).

Kje kupiti (malo poglej naokoli, so cene različne, prav tako kakovost, tako da...)

Če se še kaj spomnim, ti sporočim;).

pa-pa Mina1

pina colada -> pripomočki za dopust (16.5.2005 21:39:54)

Kaj vse spada v mini lekarno?? Da kej ne pozabim... Naš mali bo star ravno 5 m., ko bomo šli prvič z njim na dopust. Najverjetneje bodo kakšne "vodne aktivnosti" v juniju še odpadle...

bskrle -> pripomočki za dopust (16.5.2005 21:41:36)

Tudi jaz mislim, da je najtežje vzeti s sabo ravno pravšnjo domačo lekarno (svečke, borovničke, proti pikom, alergiji )Opremo za na plažo pa dobiš praktično povsod.

Mina1 -> pripomočki za dopust (16.5.2005 21:50:59)

Mini lekarna:

- NELIT prašek proti dehidraciji
- lekadol sirup za vročino (za majčkene:duda:)
- Calpol sirup za vročino (za malo večje:duda:)
- baby gel nekaj na Z.... (proti komarjem)
- potovalna fiziološka raztopina
- glicerinske svečke (nikoli ne veš.)

Sicer je pa tako, da bolje, da vse prineseš nazaj in da malemu ni nič, kot pa da ničesar nimaš pri roki, če je kaj narobe.

Pa fino je hraniti to mini lekarno na hladnem in ne v kakšni prekuhani prikolici;)

Se pa zdajle ne spomnim več točno tole za mini lekarno, sem pa imela HUD spisek teh zadevic.

pa-pa Mina1:)

Stran: [1]