Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Crknila nam je kofetjera... 13.5.2009 20:46:37
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija
vem miška, ni me bilo nekaj časa..evo zvečer pa pridem ..samo tebe pa ni zvečer! pa daj vzemi si danes fraj ne, ne ti kr uživaj s svojim miškotom, jaz bi tudi če bi lahko ne s tvojim lukra, ne s tvojim
joj.... ne me strašit s takšnimi posti.
zdej pa res... a 6.6. velja? ker midva prideva najbrž sama
veš da velja, a sama bosta, brez kids?fino....veš da bom prišla samo zaradi tebe:))))
Lukra, če boš pa pol tam samo s sevin, pa mene ne bo.
RE: Crknila nam je kofetjera... 13.5.2009 21:25:44
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: muki1
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija
vem miška, ni me bilo nekaj časa..evo zvečer pa pridem ..samo tebe pa ni zvečer! pa daj vzemi si danes fraj ne, ne ti kr uživaj s svojim miškotom, jaz bi tudi če bi lahko ne s tvojim lukra, ne s tvojim
joj.... ne me strašit s takšnimi posti.
zdej pa res... a 6.6. velja? ker midva prideva najbrž sama
veš da velja, a sama bosta, brez kids?fino....veš da bom prišla samo zaradi tebe:))))
Lukra, če boš pa pol tam samo s sevin, pa mene ne bo.
mukijedan ti tudi prideš zlato moje? jooooojjjj, kak sem srečna.pa to bo takšno zadovoljstvo, ma ne znam opisat, res ne.