Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Crknila nam je kofetjera... 13.5.2009 16:24:35
|
|
|
|
kofetarica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR IZVIRNO SPOROČILO: kofetarica IZVIRNO SPOROČILO: kofetarica A na to vašo kavo lahko pride vsak, ali je samo za posebne kalibre? Za take, ki ne razkrijejo svoje identitete, ziher ni Aja? Ti si pa taglavna tam, al kako?
|
|
|
|
RE: Crknila nam je kofetjera... 13.5.2009 16:49:59
|
|
|
|
Ribica **
|
Tut slucajno ne
|
|
|
|
RE: Crknila nam je kofetjera... 13.5.2009 20:45:35
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR Tut slucajno ne Ah, Ribica....naj te ni sram. Priznaj s ponosom, da moderiraš forum spolne fantazije naših kofetkarc.
|
|
RE: Crknila nam je kofetjera... 13.5.2009 20:46:37
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: ssevin vem miška, ni me bilo nekaj časa..evo zvečer pa pridem ..samo tebe pa ni zvečer! pa daj vzemi si danes fraj ne, ne ti kr uživaj s svojim miškotom, jaz bi tudi če bi lahko ne s tvojim lukra, ne s tvojim joj.... ne me strašit s takšnimi posti. zdej pa res... a 6.6. velja? ker midva prideva najbrž sama veš da velja, a sama bosta, brez kids?fino....veš da bom prišla samo zaradi tebe:)))) Lukra, če boš pa pol tam samo s sevin, pa mene ne bo.
|
|
RE: Crknila nam je kofetjera... 13.5.2009 21:14:19
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys V bistvu sem izgubljena lukra, jaz imam t-shirt zate. Spredaj piše : don t fallow me in na hrbtni strani : I am lost too. Mater, da če jo hočeš ti jo pošljem. Raje ne, Lukra, da ti ne bo očitala, da cote "fehtariš"...Ne bi bila prva....
|
|
RE: Crknila nam je kofetjera... 13.5.2009 21:25:44
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: ssevin vem miška, ni me bilo nekaj časa..evo zvečer pa pridem ..samo tebe pa ni zvečer! pa daj vzemi si danes fraj ne, ne ti kr uživaj s svojim miškotom, jaz bi tudi če bi lahko ne s tvojim lukra, ne s tvojim joj.... ne me strašit s takšnimi posti. zdej pa res... a 6.6. velja? ker midva prideva najbrž sama veš da velja, a sama bosta, brez kids?fino....veš da bom prišla samo zaradi tebe:)))) Lukra, če boš pa pol tam samo s sevin, pa mene ne bo. mukijedan ti tudi prideš zlato moje? jooooojjjj, kak sem srečna.pa to bo takšno zadovoljstvo, ma ne znam opisat, res ne.
|
|
|
|
RE: Crknila nam je kofetjera... 13.5.2009 21:44:53
|
|
|
|
muki1
|
Lej sevin. Če ti prideš, mene ne bo. Kaj ti tu ni jasno?
|
|
RE: Crknila nam je kofetjera... 13.5.2009 21:54:25
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Lej sevin. Če ti prideš, mene ne bo. Kaj ti tu ni jasno?
|
|
|
|
RE: Crknila nam je kofetjera... 13.5.2009 22:10:38
|
|
|
|
muki1
|
Te pa dobro, no....če že tako lepo prosiš pa pridem.
|
|
RE: Crknila nam je kofetjera... 13.5.2009 22:18:26
|
|
|
|
Ribica **
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR Tut slucajno ne Ah, Ribica....naj te ni sram. Priznaj s ponosom, da moderiraš forum spolne fantazije naših kofetkarc. Vedno pozabim, sori.
|
|
|
|
RE: Crknila nam je kofetjera... 13.5.2009 22:19:10
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Te pa dobro, no....če že tako lepo prosiš pa pridem.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?